Krantenkoppen

Geoffrey (82) had geen auto of meubels, maar stierf met een groot geheim en liet fortuin na aan gemeente

Hij had alleen versleten kleren. Zijn grasmaaier was zijn auto. Hij leefde in een stacaravan zonder meubels of tv. Maar Geoffrey Holt (82) stierf eerder dit jaar met een groot geheim: hij bleek een multimiljonair. En bovendien schonk hij zijn fortuin aan een kleine gemeenschap van 4.200 mensen in de Amerikaanse staat New Hampshire.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”

Pizzeria Omnibus in Ingelmunster heet voortaan Singh Omnibus en huist ook op een andere locatie, aan de Kortrijkstraat 30. “Onze familienaam is heel bekend in de wijde omgeving”, zegt Daya Singh, die Pizzeria Omnibus opstartte in 1995 aan het Stationsplein. “Daarom besloten we om op de nieuwe locatie onze familienaam Singh te gebruiken. Deze zaak staat nu op de twee

Lees meer »
4.000 filosofen, theologen en andere economen op 1.740 pagina’s: “Er zijn maar 25 exemplaren”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

4.000 filosofen, theologen en andere economen op 1.740 pagina’s: “Er zijn maar 25 exemplaren”

Jaak Coopman bundelde 4.000 filosofen, theologen, andere economen en honderden samengevatte opinieartikelen in een document van maar liefst 1.740 pagina’s. Jaak liet maar 25 exemplaren maken. Niet om te verkopen, wel als geschenk. Een ‘erfenis’ voor zijn kinderen, kleinkinderen en enkele kennissen.
The post 4.000 filosofen, theologen en andere economen op 1.740 pagina’s: “Er zijn maar 25 exemplaren” appeared first

Lees meer »
Jambon krijgt geen ontmoeting met Belgische F-35-piloten bij bezoek aan VS
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Jambon krijgt geen ontmoeting met Belgische F-35-piloten bij bezoek aan VS

Vlaams minister-president Jan Jambon zal tijdens zijn werkbezoek aan de Verenigde Staten volgende week geen ontmoeting hebben met de Belgische F-35-piloten die daar opgeleid worden. Volgens het kabinet-Jambon is er sprake van een weigering vanuit de Belgische ambassade. Dat die weigering iets te maken zou kunnen hebben met het bezoek dat premier Alexander De Croo enkele dagen later plant in

Lees meer »
Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”

Met hun allereerste kerstsingle verklaren De Verhulstjes het ‘Jingle Bells’-seizoen voor geopend. Een ideetje van vrouw des huizes Ellen Callebout (46), die steeds vaker op het voorplan treedt. “Dit had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, vertelt ze. Heeft ze haar plek in de schijnwerpers gevonden en gaat ze straks met alle aandacht lopen? “Vroeger glipte ik al eens weg

Lees meer »
“Charles en Kate waren de racistische royals”: koninklijk lek van de eeuw vond plaats in ons land
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Charles en Kate waren de racistische royals”: koninklijk lek van de eeuw vond plaats in ons land

De aap is uit de mouw: de zogenaamde ‘racistische royals’, waarover al gespeculeerd wordt sinds het Oprah-interview van Harry (39) en Meghan (42) uit 2021, zijn bekend. In de Nederlandse versie van ‘Endgame’ – intussen uit de rekken gehaald – worden koning Charles en prinses Kate met de vinger gewezen. “Een vertaalfout”, beweert auteur Omid Scobie, maar volgens onze royalty-expert

Lees meer »