Krantenkoppen

Geprezen als Hollywoodster, uitgespuwd door eigen kinderen: smetteloze imago van Brad Pitt krijgt stevige deuk

Prijs voor vader van het jaar zal Brad Pitt (59) niet snel winnen. Z’n zoon Pax (19) noemde hem in een bericht op Instagram “een absolute klootzak die z’n kinderen laat beven van angst”. Opnieuw een smet op het blazoen van de geliefde Hollywoodster. Zo hing z’n ex Angelina Jolie eerder ook al de vuile was buiten over zijn explosieve karakter. Zijn de wonden tussen vader en kinderen te diep om te helen en wat zijn de gevolgen voor z’n imago?

Meer krantenkoppen in België

Hasseltse sportleerkrachten met één voet buiten na kwetsende WhatsAppberichten: “De klokkenluider kan verder doodleuk lesgeven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hasseltse sportleerkrachten met één voet buiten na kwetsende WhatsAppberichten: “De klokkenluider kan verder doodleuk lesgeven”

De leerkrachten op de Hasseltse sportschool die sinds april geschorst zijn nadat hun WhatsAppgroepje met beledigende taal over collega’s werd ontdekt, worden mogelijk ontslagen. Dat zegt hun advocate Jessie Baerts, die het opneemt voor zeven van de negen leerkrachten. De collega’s verschijnen in december voor de raad van bestuur, waarna een definitief besluit volgt. Waarom riskeren zij de hoogst mogelijke

Lees meer »
CEV Cup volley: Menen verliest in drie sets in Milaan
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

CEV Cup volley: Menen verliest in drie sets in Milaan

Menen heeft woensdagavond een 3-0 nederlaag geleden bij Milaan. De Italianen waren duidelijk te sterk in de heenwedstrijd van de zestiende finales van de CEV Cup volleybal voor mannenteams, het tweede Europese niveau. De setstanden waren 25-13, 25-21 en 25-15.
The post CEV Cup volley: Menen verliest in drie sets in Milaan appeared first on KW.be.

Lees meer »
Zwever organiseert uniek concert in Sint-Amanduskerk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zwever organiseert uniek concert in Sint-Amanduskerk

Vorig jaar werd de vereniging Zwever in het leven geroepen, een organisatie die activiteiten organiseert om fondsen te werven om bepaalde goede doelen te steunen.
The post Zwever organiseert uniek concert in Sint-Amanduskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »
Westlaanrun wordt AVR/Memorial Carlos Goethals
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Westlaanrun wordt AVR/Memorial Carlos Goethals

Zaterdag kunnen de lopers zich opmaken voor de eerste editie van de AVR-Run/Memorial Carlos Goethals, de opvolger van de bekende Westlaanrun. De organisatoren, de Koninklijke Atletiekvereniging Roeselare, verwachten zo’n 500 deelnemers aan de start in de vijf wedstrijden.
The post Westlaanrun wordt AVR/Memorial Carlos Goethals appeared first on KW.be.

Lees meer »
Uitstel gevechtspauze: “Intriest voor de burgers in Gaza”
VRT NWS
VRT NWS

Uitstel gevechtspauze: “Intriest voor de burgers in Gaza”

De gevechtspauze in Gaza is met minstens een dag uitgesteld. Dat heeft de topman van de Israëlische Nationale Veiligheidsraad gezegd. De pauze zou vier dagen duren. In ruil voor de humanitaire pauze zou Hamas 50 Israëlische gijzelaars vrijlaten. Intussen is de situatie van de burgers in Gaza onrustwekkend.

Lees meer »
Brugse Buurtcheques worden opgetrokken tot 250 euro
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugse Buurtcheques worden opgetrokken tot 250 euro

De Brugse Buurtcheque viert in 2024 haar twintigjarig bestaan. Al twee decennia lang versterkt deze cheque de sociale cohesie in Brugse buurten. Dit door financiële, logistieke en praktische ondersteuning te bieden bij het organiseren van diverse buurtevenementen. Ter ere van dit jubileum kondigt de Stad enkele vernieuwingen van het reglement aan om de ondersteuning aan buurtcomités nog meer te verbeteren.<br

Lees meer »
Union speelt nooit met eigen jeugd, STVV en Anderlecht het meest: “Is het echt de bedoeling om een hele ‘trafiek’ op te starten met kinderen?”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Union speelt nooit met eigen jeugd, STVV en Anderlecht het meest: “Is het echt de bedoeling om een hele ‘trafiek’ op te starten met kinderen?”

Anderlecht kocht afgelopen zomer veel ervaring, maar geeft van de topclubs nog steeds de meeste kansen aan eigen jeugd. En van alle eersteklassers speelt STVV met de meeste zelfopgeleide spelers. Maar niet overal krijgt de jeugd evenveel minuten. Een analyse van het jeugdbeleid in de Pro League A. Ontdek hier hoeveel jeugdspelers uw favoriete club werkelijk opstelt en hun bezorgdheden

Lees meer »
SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden”

Vorige speeldag moest SV Moorsele zich tevreden stellen met een 3-3 gelijkspel tegen staartploeg SK Nieuwkerke. Zondag komt de nummer twee Club Roeselare op bezoek. Als de jongens van T1 Kevin Vandecasteele winnen van de Rodenbachjongens, springen ze naar de derde plaats.
The post SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating in gevangenenruil tussen Israël en Hamas
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating in gevangenenruil tussen Israël en Hamas

De Palestijnse activiste Ahed Tamimi (22), die begin november op de Westelijke Jordaanoever werd opgepakt door het Israëlische leger, staat volgens Israëlische media op de lijst van Palestijnse gevangenen die dinsdag vrijgelaten zullen worden in ruil voor Israëlische gijzelaars. Tamimi duikt al sinds haar 11de op in protestvideo’s en groeide uit tot een icoon van het Palestijnse verzet.

Lees meer »
Infomarkt Zuidstraat lokt tientallen geïnteresseerden: “Mooi plan, maar het heeft lang geduurd”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Infomarkt Zuidstraat lokt tientallen geïnteresseerden: “Mooi plan, maar het heeft lang geduurd”

De Infomarkt rond de infrastructuurwerken Zuidstraat was succesvol. Een 100-tal bezoekers was erg geïnteresseerd. “Het wordt een grote verbetering”, luidt het. Het kostenplaatje bedraagt 3 miljoen euro waarvan 150.000 euro voor Stad Harelbeke.
The post Infomarkt Zuidstraat lokt tientallen geïnteresseerden: “Mooi plan, maar het heeft lang geduurd” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Burnley staat voor maand van de waarheid
De Standaard
De Standaard

Burnley staat voor maand van de waarheid

Met een zesde competitienederlaag op rij (1-2 tegen West Ham) boekte Burnley zaterdagavond een nieuw negatief record. Coach Vincent Kompany noch zijn filosofie staat ter discussie, maar de vraag is hoe snel hij zijn systeem kan implementeren en hoe snel zijn spelers de fouten uit hun spel krijgen.

Lees meer »