Krantenkoppen

Gevechtspauze “erg dichtbij”: Hamas bereid om vijftig gijzelaars vrij te laten

Volgens onderhandelaars is er bijna een akkoord over een meerdaags staakt-het-vuren tussen Hamas en het Israëlisch leger. De gesprekken zouden in de laatste onderhandelingsfase zijn, klinkt het bij Hamas.

Meer krantenkoppen in België

De andere zoon van Karel: wie is Frédéric De Gucht, de ondernemer die het opneemt voor Jean-Jacques?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De andere zoon van Karel: wie is Frédéric De Gucht, de ondernemer die het opneemt voor Jean-Jacques?

Op de recente partijraad van Open Vld nam Frédéric De Gucht het bijzonder fel op voor zijn jongere broer Jean-Jacques. “Een liberaal kopstuk — nota bene, ex-partijvoorzitter — die een overstap overweegt naar Lijst Dedecker, moet nu toch niet beloond worden met een tweede plek op de Vlaamse lijst?”, zei hij over Egbert Lachaert. Wie is de bijzonder succesvolle ‘andere

Lees meer »
“Niet bezig met vertrek”: Cian Uijtdebroeks gaat niet in op transfergeruchten, maar wil ook niet bevestigen dat hij bij BORA-hansgrohe blijft
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Niet bezig met vertrek”: Cian Uijtdebroeks gaat niet in op transfergeruchten, maar wil ook niet bevestigen dat hij bij BORA-hansgrohe blijft

In zijn geboortestad Hannuit wordt Cian Uijtdebroeks (20) vanavond gehuldigd voor zijn uitstekend wielerjaar 2023. “Leuk dat ze het allemaal hebben opgevolgd”, zei de renner die natuurlijk vragen kreeg over zijn toekomst bij BORA-hansgrohe. “Er wordt heel veel gezegd en veel daarvan is niet juist”, sprak Uijtdebroeks aan VTM Nieuws.

Lees meer »
Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
De Croo reageert nadat Israëlische premier Netanyahu zijn uitspraken veroordeelt: “Er mogen geen burgerslachtoffers meer vallen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Croo reageert nadat Israëlische premier Netanyahu zijn uitspraken veroordeelt: “Er mogen geen burgerslachtoffers meer vallen”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft uitspraken van de premiers van België en Spanje nadrukkelijk veroordeeld. Dat meldt de officiële account van Netanyahu op X, het vroegere Twitter, vrijdag. Volgens Netanyahu hebben premier Alexander De Croo en zijn Spaanse ambtgenoot Pedro Sánchez niet de volledige verantwoordelijkheid bij Hamas gelegd voor de misdaden die de extremistische Palestijnse organisatie begaat. De Croo

Lees meer »
Ook Slypskapelle krijgt een AED-toestel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ook Slypskapelle krijgt een AED-toestel

David Claeys (N-VA Plus) vroeg tijdens de gemeenteraad om ook een AED-toestel (een Automatisch Externe Defibrillator) in Slypskapelle te voorzien. Zo’n toestel kan bij een hartfalen het leven van iemand redden. “Verspreid over Moorslede en Dadizele hangen er enkele AED-toestellen, zowel door de gemeente als toestellen van winkels of bedrijven”, zegt David. “Enkel in Slypskapelle hangt er geen. Misschien kan

Lees meer »
Villa de Torre klimt in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa de Torre klimt in Gault&Millau

De Haan is met twee zaken vertegenwoordigd in de nieuwe Gault&Millau: Markt XI behoudt zijn 16 op 20, Villa de Torre doet er een puntje bij en scoort nu 13 op 20.
The post Villa de Torre klimt in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »