Krantenkoppen

Hier wordt er in 2024 geïnvesteerd in mobiliteit

Er wordt in 2024 voor 159 miljoen euro geïnvesteerd in Limburgse mobiliteitsprojecten. Het gaat onder andere om 56 miljoen euro voor onteigeningen langs de Noord-Zuid en 15 miljoen voor spitsstroken op de E313, maar ook elders in Limburg wordt er gewerkt.

Meer krantenkoppen in België

“‘Ik maak je kapot’, zei mijn manager me vaak”: Belgische dance-zangeressen getuigen over wantoestanden in ‘Belpop’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“‘Ik maak je kapot’, zei mijn manager me vaak”: Belgische dance-zangeressen getuigen over wantoestanden in ‘Belpop’

Jessy De Smet (47), Silvy De Bie (42), Annemie Coenen (45) en Kate Ryan (43). In de jaren 2000 scheerden deze Belgische dancezangeressen hoge toppen. Maar achter hun monstersucces schuilt een zeer donkere kant. In ‘Belpop’, de documentairereeks over Belgische muziek op VRT Canvas, getuigen ze over de zware uitbuiting, die jarenlang verborgen bleef voor het publiek. “Het was een

Lees meer »
Romain Haghedooren is nieuwe T1 van Dosko Beveren
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Romain Haghedooren is nieuwe T1 van Dosko Beveren

Derdeprovincialer Dosko Beveren heeft zijn nieuwe trainer voorgesteld. Romain Haghedooren (37) heeft een rijkgevulde voetbalcarrière achter de rug en was tot voor kort hoofdtrainer bij eersteprovincialer KSK Oostnieuwkerke. Hij volgt bij Dosko Lieven Dheedene op, die onlangs zijn ontslag gaf.
The post Romain Haghedooren is nieuwe T1 van Dosko Beveren appeared first on KW.be.

Lees meer »
Man (77) deed btw-aangiftes voor 113 klanten, maar was niet erkend voor de job: “Kan niet door de beugel”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Man (77) deed btw-aangiftes voor 113 klanten, maar was niet erkend voor de job: “Kan niet door de beugel”

Een 77-jarige man uit Kortrijk deed heel wat administratieve taken, zoals btw-aangiftes, voor zowat 113 klanten. Echter, hij is geen erkend boekhouder of accountant. Een bekende pastabar kwam daardoor in moeilijkheden. De man riskeert nu een celstraf.
The post Man (77) deed btw-aangiftes voor 113 klanten, maar was niet erkend voor de job: “Kan niet door de beugel” appeared first

Lees meer »
Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria van Dunepark in Oostduinkerke
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria van Dunepark in Oostduinkerke

Een 41-jarige man uit Luik en de ex-uitbater van cafetaria Pacific op camping Dunepark in Oostduinkerke moeten elkaar 250 euro schadevergoeding betalen voor een fiks gevecht. De ene bedreigde de ander met een botermesje, en de andere sloeg met een barkruk. Beiden werden veroordeeld voor wederzijdse slagen.
The post Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria

Lees meer »
Toneelkring Reynaert jubileert met VOS
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Toneelkring Reynaert jubileert met VOS

Op 24 en 25 november en op 2, 3, 8 en 9 december speelt Reynaert het stuk VOS in het Gemeenschapshuis. Het gaat om een feestelijke jubileumproductie, want de toneelkring viert zijn 75ste verjaardag. “Vijfentwintig jaar na de vorige productie, voor onze vijftigste verjaardag, brengen we een frisse, nieuwe versie van de saga over Reynaert”,
The post Toneelkring Reynaert jubileert

Lees meer »
ONZE OPINIE. “Nuchtere Nederlanders kennen geen cordon. Misschien moeten we daar iets uit leren?”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ONZE OPINIE. “Nuchtere Nederlanders kennen geen cordon. Misschien moeten we daar iets uit leren?”

Nederlanders zijn nuchter. En dat blijven ze ook bij politieke aardverschuivingen. Niemand die de stem van de kiezers als een “zwarte zondag” wegzet. Geen cordon sanitaire: in Nederland lijkt het evident dat Wilders nu een regering vormt. “Daar kunnen we iets van leren”, vindt hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Een cordon sanitaire lijkt steeds meer het oude antwoord op een extreemrechtse stem”

Lees meer »
Ondanks contactverbod maakt man (44) zich opnieuw schuldig aan partnergeweld
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ondanks contactverbod maakt man (44) zich opnieuw schuldig aan partnergeweld

Een 44-jarige man uit Veurne, die tegenwoordig in Kortrijk woont, riskeert een nieuwe celstraf van één jaar met uitstel wegens partnergeweld. Opnieuw sloeg S.C toe bij hetzelfde slachtoffer met wie hij een knipperlichtrelatie had, en dat ondanks een contactverbod. “Maar het was zij die telkens vroeg om langs te komen”, sprak S.C.
The post Ondanks contactverbod maakt man (44) zich

Lees meer »