Krantenkoppen

Hij mag dan geen voorzitter meer zijn, Conner Rousseau laat wel grote erfenis achter bij Vooruit

De oude voorzitter is bij Vooruit van het toneel verdwenen, een nieuwe leider zit op de troon. Maar dat betekent niet dat ‘Team Conner’ nu ook is verdwenen.

Meer krantenkoppen in België

Minister Crevits openhartiger dan ooit in boek ‘Tussen eb en vloed’
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Minister Crevits openhartiger dan ooit in boek ‘Tussen eb en vloed’

Haar memoires wou ze niet schrijven en al zeker geen politiek boek. En dat is het ook niet. Met ‘Tussen eb en vloed’ heeft Vlaams minister Hilde Crevits een boek afgeleverd dat grasduint door het leven. Háár leven, in de politiek, maar vooral daarbuiten. Over onzekerheid, faalangst en perfectionisme. Over breekbaarheid en terugvechten. “Politici zijn ook maar mensen van vlees

Lees meer »
Beste novembermaand voor autoverkoop sinds 2017
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Beste novembermaand voor autoverkoop sinds 2017

De verkoop van nieuwe personenwagens heeft zijn herstel voortgezet in november. Na elf maanden zijn er al meer auto’s ingeschreven dan in elk van de drie volledige jaren voordien (2020, 2021 en 2022), zo hebben de federale overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en de federatie Febiac vrijdag bekendgemaakt.

Lees meer »
LIVE WESTERLO-ANDERLECHT. Riemer verrast: Raman krijgt basisplaats
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE WESTERLO-ANDERLECHT. Riemer verrast: Raman krijgt basisplaats

Anderlecht opent de terugronde in de Jupiler Pro League met een match in en tegen Westerlo. Paars-wit kan voor die verplaatsing opnieuw niet rekenen op Thorgan Hazard, die nog steeds kampt met een lichte blessure. Yari Verschaeren hoort na lang blessureleed weer bij de selectie. Volg de aanloop en de match zelf live op deze pagina.

Lees meer »
EXCLUSIEF. “Die 1.700 euro heb ik niet zelf op tafel gelegd”: hoeveel kost de strijd om het Miss België-kroontje echt?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

EXCLUSIEF. “Die 1.700 euro heb ik niet zelf op tafel gelegd”: hoeveel kost de strijd om het Miss België-kroontje echt?

Wie Miss België wil worden, moet diep in de buidel tasten. Een gerucht of écht zo? Zes finalistes, én organisatrice Darline Devos, doen exclusief voor ons hun portemonnee open en onthullen eerlijk hoeveel zij uitgeven aan de verkiezing, én hoe ze dat geld bij elkaar kregen. “Een galakleed kost belachelijk veel, maar da’s zoals een trouwkleed kiezen: ik doe dit

Lees meer »
Op weg naar school wordt meisje (11) aangereden, maar echte verrassing wacht in ziekenhuis: “Plots werd ons kind getest op drugs en alcohol”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Op weg naar school wordt meisje (11) aangereden, maar echte verrassing wacht in ziekenhuis: “Plots werd ons kind getest op drugs en alcohol”

Een 11-jarig meisje is woensdagmorgen naar het UZ Gent gevoerd nadat ze in Gentbrugge was aangereden met haar fiets op weg naar school. Opvallend: eens aangekomen op de spoedafdeling van de politie, moest de scholiere een alcohol- en drugstest ondergaan. “Wie heeft in godsnaam die wet opgesteld dat een 11-jarige op weg naar school weleens onder invloed zou kunnen zijn”,

Lees meer »
Wie heeft Belaid Absa (72) uit Meulebeke gezien?
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wie heeft Belaid Absa (72) uit Meulebeke gezien?

Op vrijdag 1 december om middernacht verliet de 72-jarige Belaid Absa zijn woning in Oude Tieltstraat in Meulebeke en begaf zich naar een nachtwinkel in Kortrijk. Hij raakte de weg kwijt en had omstreeks 4 uur, nadat hij tankte in Herzele, een laatste contact met zijn familie. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Belaid Absa (72)

Lees meer »
Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”

Ecologie? Het moet zonder twijfel het hipste woord van dit decennia zijn. Hoewel heel wat bedrijven op de kar van het ecologische springen, durven ze vaak niet communiceren errond. Dankzij Go Loud, het geesteskind van de Rekkemse Delphine Van Hoecke, kunnen ondernemers vanaf heden ongeremd uitpakken met hun groene twist.
The post Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie

Lees meer »
De Lijn loodst opnieuw feestvierders door de oudejaarsnacht
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Lijn loodst opnieuw feestvierders door de oudejaarsnacht

De Lijn gaat tijdens de jaarwisseling opnieuw feestvierders veilig naar hun bestemming brengen. Zowat 300 medewerkers staan in voor 123 lijnen. In 68 steden en gemeenten is dat aanbod tijdens oud en nieuw gratis. Elders moet de reiziger 4 euro betalen voor een oudejaarsticket, meldt de openbaarvervoermaatschappij vrijdag in een persbericht.

Lees meer »
Ferro non Ferro van Indrustriemuseum Gent: “IJzersterke expo over metaalindustrie, niet alleen kijken maar ook doen”
VRT NWS
VRT NWS

Ferro non Ferro van Indrustriemuseum Gent: “IJzersterke expo over metaalindustrie, niet alleen kijken maar ook doen”

In Gent heeft het Industriemuseum de nieuwe tentoonstelling "Ferro non Ferro" geopend. Omdat we overal metaal zien, vastnemen en wellicht dagelijks gebruiken, mocht daar wel eens een expo over komen, dachten ze. Je ziet er opmerkelijke voorwerpen, loodzware machines en bijzondere verhalen over grondstoffen, metaalarbeiders en bedrijven. En wie wil kan zelf aan de slag in het metaalatelier.

Lees meer »