Krantenkoppen

In ‘Huis gemaakt’ ontdekken de koppels de concurrentie: “Dit is toch voor gevorderden”

Tot nu toe was het één groot mysterie voor de koppels wie hun concurrenten in de andere panden waren. Maar dinsdagavond bezoeken de koppels elkaars huizen om te ontdekken tegen wie ze het zullen opnemen. Hét moment om de concurrentie in te schatten…

Meer krantenkoppen in België

Uniek dubbelconcert onder de noemer ‘Formidabele Kerstmis’: “We kiezen voor herkenbare muziek”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Uniek dubbelconcert onder de noemer ‘Formidabele Kerstmis’: “We kiezen voor herkenbare muziek”

Onder de noemer ‘Formidabele Kerstmis’ serveren het Koninklijk koor Amuzang uit Tielt, het Koninklijk koor Crescendo uit Meulebeke en de Meulebeekse Koninklijke harmonie Vreugd in Deugd een dubbelconcert. Op zaterdag 9 december treden ze om 19.30 uur op in de Sint-Amanduskerk in Meulebeke, en op zondag 10 december om 16 uur in de Sint-Jozefskerk in Tielt.
The post Uniek dubbelconcert

Lees meer »
Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”

West-Vlamingen vind je overal. Zelfs op 10.000 meter hoogte tussen Amsterdam en Buenos Aires. Laurent Huysentruyt (44) uit Hulste kent deze route al uit het hoofd. We konden deze steward van KLM interviewen om twee uur ‘s nachts, tussen de Azoren en Zuid-Amerika.
The post Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis” appeared

Lees meer »
INTERVIEW. “De ploeg moet zich heruitvinden. Ook Wout”: CEO Richard Plugge over zijn ‘nieuwe’ team en de ambities in 2024
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. “De ploeg moet zich heruitvinden. Ook Wout”: CEO Richard Plugge over zijn ‘nieuwe’ team en de ambities in 2024

Met Jumbo-Visma won Richard Plugge (53) in 2023 de drie grote rondes. Sindsdien vertrok ‘koning’ Primoz Roglic naar een andere ploeg, mislukte een fusie met Soudal Quick-Step en kwamen nieuwe grote sponsors. Met Visma-Lease a Bike begint de Nederlandse CEO in 2024 even ambitieus aan een nieuw hoofdstuk. “Onze nieuwe doelen zullen anders zijn dan dit jaar. Maar niet minder

Lees meer »
Productiebedrijf ‘Britain’s got talent’ treft schikking met voormalig jurylid David Walliams
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Productiebedrijf ‘Britain’s got talent’ treft schikking met voormalig jurylid David Walliams

Productiebedrijf Fremantle heeft een schikking getroffen met hun voormalige ‘Britain’s got talent’-jurylid David Walliams (52), die de talentenjacht verliet nadat hij respectloze opmerkingen over de kandidaten had gemaakt. De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt, maar volgens bronnen van ‘Daily Mail’ zou Walliams 1 miljoen pond hebben ontvangen.

Lees meer »
Niet zo onschuldig als het lijkt: radicaal-rechtse internetgebruikers maken met hulp van AI haatdragende memes
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Niet zo onschuldig als het lijkt: radicaal-rechtse internetgebruikers maken met hulp van AI haatdragende memes

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met deze foto’s. Wie goed kijkt, herkent antisemitische, racistische en nazisymbolen in deze beelden. Steeds vaker schakelen radicaal-rechtse internetgebruikers artificiële intelligentie in om subtiele haatdragende memes te creëren. Op deze manier slagen dergelijke internetgebruikers erin om de richtlijnen van reguliere sociale media te omzeilen en de beelden te verspreiden.

Lees meer »
Miss België-finalistes krijgen voor het eerst steun van mental coach: “Niet iedereen accepteert dat schoonheid vanbinnen zit”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Miss België-finalistes krijgen voor het eerst steun van mental coach: “Niet iedereen accepteert dat schoonheid vanbinnen zit”

Trans vrouw Lennie staat op voor de groep Miss België-finalistes en spreekt uit: “Ik ben écht een vrouw.” “Dan denk ik: missie geslaagd”, zegt Steve Boedt (48). Voor het eerst in de Miss België-geschiedenis is een mental coach mee op de finalistenreis. Om hun zelfvertrouwen op te krikken, maar ook om zich te weren tegen online haat. Wat voor oefeningen

Lees meer »
Viervoudig WK-winnaar G-darts Vincent D’Hondt nu ook Europees kampioen: “Wij verdienen meer erkenning”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Viervoudig WK-winnaar G-darts Vincent D’Hondt nu ook Europees kampioen: “Wij verdienen meer erkenning”

Vincent D’Hondt (49) is in het Noord-Ierse Belfast Europees kampioen G-darts geworden. Hij won eerder al vier keer het BK en WK, maar “trofeeën en bekers boeien me niet zozeer. Wat meer erkenning, dat zou verdiend zijn. Als darter. Niet als G-darter. Ik heb al tornooien bij de valide spelers gewonnen, hoor.”
The post Viervoudig WK-winnaar G-darts Vincent D’Hondt nu

Lees meer »
Slagerij ’t Kippenhok in Roksem viert 20ste verjaardag met spaaractie
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Slagerij ’t Kippenhok in Roksem viert 20ste verjaardag met spaaractie

Op 21 november was het precies 20 jaar geleden dat ’t Kippenhok langs de Zeeweg zijn deuren opende. Uitbaters Marianne Knockaert (51) en Stefaan Vandamme (52) waagden toen de sprong met een niet zo evidente slagerij.
The post Slagerij ’t Kippenhok in Roksem viert 20ste verjaardag met spaaractie appeared first on KW.be.

Lees meer »
t’Hope vzw wint armoedeprijs
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

t’Hope vzw wint armoedeprijs

Gezondheidszorg is niet alleen duur, maar vaak ook complex. Dat bleek uit een bevraging die t’Hope afnam bij mensen met armoede-ervaringen. Daarom lanceerden t’Hope vzw, Welzijnsschakel, Vereniging waar armen het woord nemen en stad Roeselare het project ‘Vinger aan de pols’. “Door in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen, konden we problemen zichtbaar maken en verbetervoorstellen opmaken.”
The post t’Hope vzw

Lees meer »
Oekraïne haalt Russische drones neer
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oekraïne haalt Russische drones neer

De Oekraïense luchtafweer heeft woensdagnacht 21 drones neergehaald van het Russische leger, zo meldt de luchtmacht in Kiev. Het ministerie van Defensie in Moskou beweert ook dat Kiev Russische regio’s met de onbemande luchtvaartuigen aanviel. Zo zou in de omgeving van Moskou een drone neergehaald zijn. Hierdoor raakten in de Russische regio Belgorod twee leden van een plaatselijke militie gewond.

Lees meer »
Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan

De vakbonden bij Brussels Airlines voeren de druk op in aanloop naar overleg met de directie morgen/vrijdag over de werkdruk van de piloten. Ze herhalen de dreiging om vanaf 11 december te staken. De directie van de luchtvaartmaatschappij reageert dat ze nog altijd hoopt om “tot evenwichtige en langetermijnoplossingen” te komen.

Lees meer »