Krantenkoppen

In ‘Huis gemaakt’ ontdekken de koppels de concurrentie: “Dit is toch voor gevorderden”

Tot nu toe was het één groot mysterie voor de koppels wie hun concurrenten in de andere panden waren. Maar dinsdagavond bezoeken de koppels elkaars huizen om te ontdekken tegen wie ze het zullen opnemen. Hét moment om de concurrentie in te schatten…

Meer krantenkoppen in België

Union kiest vijf architecten voor bouw nieuw stadion, maar bouwgrond vinden blijft een probleem
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Union kiest vijf architecten voor bouw nieuw stadion, maar bouwgrond vinden blijft een probleem

Een nieuw voetbalstadion bouwen in België blijft niet eenvoudig. De gesprekken tussen competitieleider Union en de gemeente Vorst over een nieuw stadion lopen moeizaam, vertelde staatssecretaris voor Stedenbouw Ans Persoons (Vooruit) in het Brusselse parlement. De Brusselse club blijft niet bij de pakken zitten en selecteerde al vijf kandidaat-architecten voor hun stadionproject.

Lees meer »
Russische generaal-majoor omgekomen in Oekraïne
De Standaard
De Standaard

Russische generaal-majoor omgekomen in Oekraïne

De Russische generaal-majoor Vladimir Zavadski is overleden aan het Oekraïense front. Dat heeft de gouverneur van de Russische grensprovincie Voronez maandag bevestigd. Het Britse ministerie van Defensie meldt ondertussen dat er tot november al zo’n 70.000 Russische soldaten en huurlingen gedood zouden zijn in Oekraïne.

Lees meer »
Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties”

Op de gemeenteraadszitting uitte raadslid Brecht Vandeburie (N-VA) zijn ongenoegen over de huidige toestand van de fietsstallingen ter hoogte van diverse bushaltes. “Ze lijken als sneeuw voor de zon te smelten: weinig exemplaren zijn nog volledig.”
The post Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Mahdi hekelt “vermoeiende” N-VA-houding die “iedereen jarenlang gijzelt in communautaire loopgraven”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Mahdi hekelt “vermoeiende” N-VA-houding die “iedereen jarenlang gijzelt in communautaire loopgraven”

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi heeft kritische bedenkingen bij de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever het voorbije weekend. Volgens Mahdi komt de N-VA-houding grofweg neer op: “opkomen in Wallonië om (centrum)rechtse partijen te verzwakken, iedereen jarenlang gijzelen in communautaire loopgraven en iedere federale hervorming voor de koopkracht en zorg van mensen nu al weigeren”. “Vermoeiend”, zo verzucht de CD&V-voorzitter op X,

Lees meer »
KETTINGBOTSING IN DE MIST. Deze brandweermannen waren het snelst bij de ravage op de A19: “We gingen door, auto per auto, de zwaarst gewonden eerst”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KETTINGBOTSING IN DE MIST. Deze brandweermannen waren het snelst bij de ravage op de A19: “We gingen door, auto per auto, de zwaarst gewonden eerst”

“Wat opviel, was de ijzige stilte.” 109 brandweerlieden werkten zich exact tien jaar geleden de ziel uit het lijf om mensen te helpen na een reeks kettingbotsingen op de A19 in Zonnebeke en Geluwe. Daarbij vielen twee doden en 66 gewonden. Het eerste team kwam uit Zonnebeke zelf. Vier van hen blikken terug op die helse dag. “Op een bepaald

Lees meer »
Na een week pauze nemen Israël en Hamas de wapens weer op: “Maar we zijn niet helemaal terug bij af”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Na een week pauze nemen Israël en Hamas de wapens weer op: “Maar we zijn niet helemaal terug bij af”

Na een week van relatieve rust zijn de gevechten tussen Israël en Hamas herbegonnen. Inmiddels zouden er alweer tientallen doden vallen in de Gazastrook, nadat beide partijen elkaar verantwoordelijk houden voor het afspringen van de onderhandelingen over een verlengde gevechtspauze. Toch zijn er redenen om te geloven dat we niet helemaal terug bij af zijn.

Lees meer »
“We hebben z’n dag geruïneerd”: man die achter seksgeluiden tijdens EK-loting zat, blijkt notoire grappenmaker
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“We hebben z’n dag geruïneerd”: man die achter seksgeluiden tijdens EK-loting zat, blijkt notoire grappenmaker

Tijdens de loting voor het Europees kampioenschap voetbal in 2024 keek iedereen ineens vreemd op. Zowel in de uitzending als in de zaal van de Elbphilharmonie in Hamburg klonken heel duidelijke seksgeluiden. Het ging niet om een koppel dat ergens lag te stoeien bij een microfoon die nog aanstond, maar om een ‘practical joke’ van de notoire Britse grappenmaker Daniel

Lees meer »
“Prins Harry gebruikte zijn kinderen om koning Charles te chanteren”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Prins Harry gebruikte zijn kinderen om koning Charles te chanteren”

De Britse prins Harry (39) heeft aan koning Charles (75) gevraagd of hij zijn kleinkinderen ooit nog wilde zien. Op die manier probeerde Harry zijn vader te chanteren, zodat hij niet zou moeten verhuizen uit Frogmore Cottage. Dat wordt beweerd in ‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis. “Iedereen nam de opmerking heel serieus.”

Lees meer »
Tielt wil wildgroei aan automatenshops tegengaan met nieuw reglement
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tielt wil wildgroei aan automatenshops tegengaan met nieuw reglement

Met een nieuw reglement wil het stadsbestuur van Tielt de wildgroei aan automaten(shops) tegengaan, vooral met het oog op het kernwinkelgebied. Volgens schepen van Lokale Economie Hedwig Verdoodt (CD&V) is er nood aan een wettelijk kader.
The post Tielt wil wildgroei aan automatenshops tegengaan met nieuw reglement appeared first on KW.be.

Lees meer »