Krantenkoppen

Kendall Jenner verschijnt topless in campagne van Calvin Klein: “Creatie van beelden die een lust voor het oog zijn”

De modellencarrière van Kendall Jenner (28) draait de laatste tijd op volle toeren. Zo stond ze onlangs nog model voor het luxemerk ‘Jacquemus’ en nu schittert ze opnieuw in de nieuwste campagne van ‘Calvin Klein’. Tijdens deze fotosessie poseerde ze topless voor de camera. Het merk doelt met de collectie op de omschrijving ‘delicaat en verfijnd’.

Meer krantenkoppen in België

Sint verwent jong en oud met lekkers en theater
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sint verwent jong en oud met lekkers en theater

Wie er nog aan twijfelt: Sinterklaas is in het land. Zo bracht de algoede man een bezoekje aan de leden van de sociaal-culturele seniorenvereniging Vief. Tijdens hun kaartnamiddag in ontmoetingscentrum Oud Stadhuis kregen de deelnemers speculoos en chocolade toegestopt.
The post Sint verwent jong en oud met lekkers en theater appeared first on KW.be.

Lees meer »
‘Je kunt iedereen deradicaliseren’
De Standaard
De Standaard

‘Je kunt iedereen deradicaliseren’

Omar* was 14 toen hij radicaliseerde en zich aansloot bij IS. Drie jaar later werd hij tegengehouden op de luchthaven, net voor hij naar Syrië zou vertrekken. Vandaag maakt hij er zijn missie van om andere jongeren te behoeden voor de lokroep van extremisme. ‘Mensen lijken nog altijd niet te geloven dat iemand die ooit bekeerd was tot IS, vandaag

Lees meer »
KIJK. Niels Destadsbader kust ‘Amika’-collega Moora Vander Veken op de mond tijdens ‘Studio 100 SingAlong’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Niels Destadsbader kust ‘Amika’-collega Moora Vander Veken op de mond tijdens ‘Studio 100 SingAlong’

Een volledig uitverkocht Sportpaleis bouwde vrijdagavond een uitzinnig feestje samen met hun jeugdidolen. Ceremoniemeesters Gert Verhulst en James Cooke hadden er duidelijk zin in! Het werd een groot feest, een spetterend weerzien met de cast van ‘Het Huis Anubis’, die voor het eerst in bijna 20 jaar opnieuw samen op een podium stonden. Moora Vander Veken en Niels Destadsbader brachten

Lees meer »
RECONSTRUCTIE. De rel van de week: hoe geraakten de namen van ‘racisten’ Charles en Kate in de Nederlandse vertaling van een royaltyboek?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

RECONSTRUCTIE. De rel van de week: hoe geraakten de namen van ‘racisten’ Charles en Kate in de Nederlandse vertaling van een royaltyboek?

De uitgeverswereld is momenteel zélf in een thriller beland. Het plot: wat is er in godsnaam gebeurd met de Nederlandse versie van het royaltyboek ‘Endgame’? Plots stonden daar de namen van ‘royal racists’ Charles en Kate. De schrijver verwijst naar de vertaler, de vertaler kaatste de bal terug, maar iémand moet het gedaan hebben. We presenteren u: Cluedo met een

Lees meer »
Geseinde passagiers konden vandaag op de luchthaven ontkomen: servers van politie lagen hele dag plat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Geseinde passagiers konden vandaag op de luchthaven ontkomen: servers van politie lagen hele dag plat

Politiezones over het hele land konden een hele dag geen opzoekingen verrichten of processen-verbaal opstellen, door de combinatie van een elektriciteitspanne en werken aan het hoofdkantoor van de Federale Politie in Brussel. Dat laten bronnen aan onze redactie weten en wordt bevestigd door de woordvoerder van de Federale Politie. Zélfs controles op geseinde passagiers in de luchthaven vonden niet plaats.

Lees meer »
Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”

“Jeannine had precies een voorgevoel. Ze zei de laatste tijd: ‘Mijn hart gaat me ooit in de steek laten’. Maar dat ze niet meer wakker zou worden tijdens een cruise naar Dubai… Ik ben alleen moeten terugvliegen en hoop haar snel thuis te hebben.” Jef Lemmens (73) verloor na 50 hechte huwelijksjaren zijn vrouw op de plek waar ze het

Lees meer »
Wijndomein Mérula pakt uit met Brut de Bruges Prestige
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wijndomein Mérula pakt uit met Brut de Bruges Prestige

Wijndomein Mérula in Sint-Kruis pakt uit met 7.000 flessen Brut de Bruges Prestige. Goed voor een vermelding in de wijngids van Gault & Millau. Wijnmaker Marino Moenaert nodigde ons uit bij het dégorgeren van deze prestigieuze mousserende wijn: het verwijderen van de gistprop die zich tijdens de tweede gisting in de flessenhals gevormd heeft. Een essentiële en uiterst precieze, ambachtelijk

Lees meer »
Drankenhandelaar Roland Van Maele is overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Drankenhandelaar Roland Van Maele is overleden

Brugs drankenhandelaar Roland Van Maele (68) is op 1 december overleden na een slepende ziekte. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 9 december om 11 uur in de kerk van Sint-Michiels.
The post Drankenhandelaar Roland Van Maele is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »