Krantenkoppen

KIJK. Matchfixing-schandaal in het darts? Héél bizarre worpen leiden tot schorsingen voor onder meer WK-ganger

De Darts Regulation Authority (DRA) heeft drie darters tot nader order geschorst voor mogelijke betrokkenheid bij matchfixing. Het gaat om Andy Jenkins, Jack Main en ook Prakash Jiwa, die zich heeft geplaatst voor het WK dat in december begint.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Dochtertje van Natalia maakt zangdebuut in Lotto Arena
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Dochtertje van Natalia maakt zangdebuut in Lotto Arena

Zo moeder, zo dochter. Bobbi-Loua (3) treedt in de voetsporen van haar mama Natalia (42) en maakt haar zangdebuut in de – vooralsnog lege – Lotto Arena. De zangeres is momenteel wat ziekjes en rust nog volop uit voor haar derde concert vrijdag. Voelt ze zich niet beter? Dan staat de vervanging alvast klaar.

Lees meer »
Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat lopen ‘enkele weken’ vertraging op
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat lopen ‘enkele weken’ vertraging op

De broodnodige oplapwerken aan de Steen- en Heulsekasteelstraat zullen al zeker tot begin 2024 voor hinder zorgen in Heule. Door het regenweer van de voorbije weken konden de noodzakelijke signalisatiewerken in de Steenstraat nog niet plaatsvinden en schuift de geplande heropening met enkele weken op. Dat laat schepen van Openbare Werken Axel Weydts (Vooruit) weten.
The post Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat

Lees meer »
Racistische Britse royals ‘gelekt’: ongelukje of meesterlijke zet van Harry & Meghan? “Dit is explosieve informatie”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Racistische Britse royals ‘gelekt’: ongelukje of meesterlijke zet van Harry & Meghan? “Dit is explosieve informatie”

De aap is uit de mouw: de zogenaamde ‘racistische royals’, waarover al gespeculeerd wordt sinds het Oprah-interview van Harry (39) en Meghan (42) uit 2021, zijn bekend. In de Nederlandse versie van ‘Endgame’ – intussen uit de rekken gehaald – worden koning Charles en prinses Kate met de vinger gewezen. “Een vertaalfout”, beweert auteur Omid Scobie, maar volgens onze royalty-expert

Lees meer »
Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”

De Knack-kern moet zich in een energievretende carrousel van negen wedstrijden in amper 34 dagen sterk houden om alle opties voor het verdere seizoen in de drie competities open te houden. Algemeen directeur Dirk Specenier evalueert én blikt even vooruit naar 23 december. Dan staat de terugwedstrijd Knack Roeselare – Lindemans Aalst in de halve finale van de bekercompetitie op

Lees meer »
Danira Boukhriss showt voor het eerst babybuikje op première: “Nee, kleur van mijn jurk is geen hint naar geslacht”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Danira Boukhriss showt voor het eerst babybuikje op première: “Nee, kleur van mijn jurk is geen hint naar geslacht”

Strak in het knalblauw, en strálen dat ze deed. “Maar de kleur van mijn jurk verraadt niks, we houden het geslacht geheim”, sprak Danira Boukhriss Terkessidis (33) twintig weken heerlijk zwanger en aan de zijde van haar grote liefde Ward Kerremans (35) tijdens première van de Streamz-reeks ‘Alter Ego’. Voor het eerst praten ze over hun zwangerschap: “Lijst met babynamen

Lees meer »
“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’

In ‘De slimste mens ter wereld’ onthult James Cooke (39) woensdagavond het verborgen talent van Gert Verheyen (53). Kijkend Vlaanderen kon vorig jaar al genieten van “de prachtige stem” van de voetbalanalist tijdens ‘Over de oceaan’, waar hij een duet zong met Annelien Coorevits. Vanavond geeft James opnieuw een hint: “Hij kan werkelijk prachtig zingen.” En vervolgens zingt Gert opnieuw

Lees meer »
Ekopak is eerste Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ekopak is eerste Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen

Ekopak Sustainable Water mag zich de allereerste Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen noemen. Het Tieltse bedrijf heeft een duidelijke missie: als duurzame waterleverancier de industries in amper één generatie volledig loskoppelen van het waterleidingsnetwerk.
The post Ekopak is eerste Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »
Verklapte Nederlandse vertaling van boek over Britse koningshuis de naam van de “racistische royal”? Boek tijdelijk uit de rekken
VRT NWS
VRT NWS

Verklapte Nederlandse vertaling van boek over Britse koningshuis de naam van de “racistische royal”? Boek tijdelijk uit de rekken

De Nederlandse vertaling van een controversieel boek over de Britse royals is gisteren onmiddellijk uit de rekken gehaald. "Eindstrijd" vertelt "het pijnlijke verhaal van het Britse koningshuis dat in grote crisis verkeert. Vol exclusieve onthullingen". In de Nederlandse vertaling zou een onthulling te veel geslopen zijn. Namelijk dat koning Charles degene zou zijn geweest die een opmerking zou hebben gemaakt

Lees meer »
“Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe met glas en fles in Oostende
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe met glas en fles in Oostende

Een 26-jarige Marokkaan moet zich voor de Brugse rechtbank verantwoorden voor twee feiten van zinloos geweld in de Oostendse uitgaansbuurt. Karim H. takelde zijn slachtoffers telkens toe in het gezicht, de ene keer met een glas en de andere keer met een fles. “Mijn cliënt is voor het leven verminkt”.
The post “Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe

Lees meer »
Wielsbeke doet nu ook zelf een burgerbevraging
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wielsbeke doet nu ook zelf een burgerbevraging

Het gemeentebestuur van Wielsbeke organiseert een burgerbevraging. “Een politiek neutrale peiling over wat goed is, beter kan en waar de inwoners van wakker liggen. Het beleid kan dan op de resultaten afgestemd worden”, klinkt het bij het bestuur.
The post Wielsbeke doet nu ook zelf een burgerbevraging appeared first on KW.be.

Lees meer »
Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december

Het Kortrijks Symfonisch Orkest, een orkest voor geschoolde, niet-professionele muzikanten, bestaat 95 jaar. Dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert ‘KSO 95’ op zaterdag 2 december om 20 uur in de Sint-Maartenskerk in Kortrijk.
The post Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december appeared first on KW.be.

Lees meer »