Krantenkoppen

Kleine meteoriet met grote gevolgen voor auto in Straatsburg? “Twijfelachtig”

De Franse stad Straatsburg start een onderzoek naar een mogelijke meteorietinslag op een auto. Detectie- en camerasystemen konden geen meteoriet vastleggen en ook bij Cosmodrome in Genk rijzen de twijfels. “Waarschijnlijk heeft de brandweer deze steen toevallig gevonden.”

Meer krantenkoppen in België

De boeken van de week: Nederland door de ogen van een Belg, het debuut van cartooniste Chrostin en een warm pleidooi van Amir Bachrouri
VRT NWS
VRT NWS

De boeken van de week: Nederland door de ogen van een Belg, het debuut van cartooniste Chrostin en een warm pleidooi van Amir Bachrouri

Nederlandkenner én -liefhebber Patrick Van Gompel trekt de grens over voor "Nou en? Waarom de Nederlanders zo Nederlands zijn". Cartooniste Christina De Witte aka Chrostin verwerkt haar complexe relatie met haar Thaise moeder in de beeldroman "Araya". Amir Bachrouri schrijft over "de cultuur van de lage verwachtingen" in "Doe maar niet". David Pefko heeft met "De gebroeders Maxilari" een spannende

Lees meer »

Amazon lanceert AI-chatbot Q

20:33 De Amerikaanse e-commercereus Amazon mengt zich in de AI-strijd met een slimme chatbot die kan programmeren en teksten schrijven. Q moet de concurrentie aangaan met Microsoft en Google, die al eigen d…

Lees meer »
#iedereenwestvlaming
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

#iedereenwestvlaming

Er is voor het eerst een trans-Atlantische vlucht gebeurd op enkel biobrandstof. Maar niet iedereen is onder de indruk…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »
Messentrekkers, stenengooiers en vooral veel minderjarigen. Wie zijn de Palestijnse gevangenen die Israël wil ruilen?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Messentrekkers, stenengooiers en vooral veel minderjarigen. Wie zijn de Palestijnse gevangenen die Israël wil ruilen?

De Israëlische regering heeft een lijst gepubliceerd van 300 Palestijnse gevangenen die voor de door Hamas gegijzelde burgers geruild kunnen worden. De zwaarst veroordeelde is een vrouw van 25 die een Joodse man verwondde met een mes. Maar het overgrote deel verscheen nog niet voor de rechtbank, al zitten sommige van hen al meer dan twee jaar vast. De jongste

Lees meer »