Krantenkoppen

Lichaam zonder armen op strand in New York: vermoedelijk Ierse filmmaker Ross McDonnell (44)

De politie deed afgelopen vrijdag een macabere ontdekking. Op een strand in de Amerikaanse stad New York werd een menselijke romp met enkel benen aangetroffen. De overblijfselen moeten nog officieel geïdentificeerd worden, maar er is een vermoeden dat het om de Ierse filmmaker Ross McDonnell (44) gaat die meer dan een week geleden als vermist werd opgegeven.

Meer krantenkoppen in België

“De mama’s en papa’s kwamen vroeger zelf als Ploppertje naar mijn show, fantastisch toch?”: Kabouter Plop blikt terug op showweek
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“De mama’s en papa’s kwamen vroeger zelf als Ploppertje naar mijn show, fantastisch toch?”: Kabouter Plop blikt terug op showweek

Al 22 jaar is Kabouter Plop een vaste waarde in ‘De Grote Sinterklaas Show’ van Studio 100. Ook dit weekend is hij opnieuw van de partij, naast zijn kaboutervrienden Klus, Smal en Kwebbel. Acteur Walter De Donder (62) geniet er nog altijd even veel van als in de beginjaren: “Ik denk dat ik het nooit meer zal lossen”, vertelt hij

Lees meer »
Ditjes en datsja’s
De Standaard
De Standaard

Ditjes en datsja’s

De jachtige stad inruilen voor een meer rurale levensstijl, de droom is van alle tijden. In de voormalige Sovjet-Unie wordt die verzinnebeeld door datsja’s, houten landhuizen op het platteland. De ene is niet meer dan een veredeld schuurtje, de ander een pastorale keizerlijke villa.

Lees meer »
“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van z’n grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van z’n grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten en schetst de frustraties die er bij de CEO mee toe leidden de stekker eruit te trekken: “Club hertekende intern zijn beslissingsstructuur. Ineens

Lees meer »
Oostende wint Clasico tegen Charleroi
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oostende wint Clasico tegen Charleroi

Op de twaalfde speeldag in de BNXT League heeft Oostende zaterdag de Clasico tegen Charleroi met 85-71 gewonnen. De landskampioen sloeg de kloof pas in het vierde kwart (22-13). Bij de rust was het 36-35, na het derde kwart 63-58.
The post Oostende wint Clasico tegen Charleroi appeared first on KW.be.

Lees meer »
Brugs softwarebedrijf grijptnet naast bouwaward
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugs softwarebedrijf grijptnet naast bouwaward

In het Nederlandse Leusden werden de Cobouw Awards 2023 uitgereikt. Het Brugse softwarebedrijf CloudPiling was genomineerd in de categorie digitalisering, maar greep uiteindelijk naast de award.
The post Brugs softwarebedrijf grijptnet naast bouwaward appeared first on KW.be.

Lees meer »
Hoe ga je veilig de baan op bij mist en gladde wegen?
VRT NWS
VRT NWS

Hoe ga je veilig de baan op bij mist en gladde wegen?

De files liepen vanochtend aardig op door een combinatie van dichte mist en lokaal een glad wegdek. Hoe kan je in die omstandigheden zo veilig mogelijk de baan op? Stef Willems van verkeersinstituut Vias geeft tips. "Een wagen met een gewone verbrandingsmotor laat je best niet eerst warm draaien", waarschuwt hij.

Lees meer »
‘Frieda Kroket’ onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Frieda Kroket’ onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”

In een dierenwinkel maakten muizen ‘Wizzy en Woppy’ het elke avond bont. Samen met hun vriendjes maken ze de vreemdste dingen na sluitingstijd mee. Wat veel mensen niet weten, is dat Wizzy gespeeld werd door Barbara De Jonge (48), de vrouw die ook jarenlang de rol van Frieda Kroket op zich nam in ‘Samson & Gert’. Aan die rol kwam

Lees meer »
Het jongste K3’tje woont in Gits
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Het jongste K3’tje woont in Gits

Billie Joseph (4) uit Gits mocht onlangs in alle discretie poseren met de K3’tjes om hun nieuwe collectie te presenteren. Niet haar eerste opdracht, maar deze is toch extra speciaal. “Het belangrijkste is dat ze het leuk vindt”, vertelt mama Fien.
The post Het jongste K3’tje woont in Gits appeared first on KW.be.

Lees meer »