Krantenkoppen

Man steelt Range Rover, maar maakt spectaculaire crash wanneer politie hem achterna zit

Een autodief uit het Britse Guildford heeft niet lang genot gehad van zijn nieuwste “aanwinst”. Toen de man een Range Rover stal op klaarlichte dag, lichtte de eigenaar van de wagen meteen de politie in. Zij zetten de achtervolging in waardoor er een heuse heksenjacht ontstond met enorme snelheden. De autodief verloor de controle over het stuur waardoor hij crashte. De politie arresteerde de man voor verschillende overtredingen. Hij moest uiteindelijk 19 maanden zijn rijbewijs indienen en 213 euro boete betalen.

Meer krantenkoppen in België

Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want sinds middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
IN KAART West-Vlaanderen telt hoogste aantal personen in schuldbemiddeling: “Eén tegenslag kan meer dan genoeg zijn”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

IN KAART West-Vlaanderen telt hoogste aantal personen in schuldbemiddeling: “Eén tegenslag kan meer dan genoeg zijn”

Nergens zitten er zoveel mensen in schuldbemiddeling als in West-Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers die die Kamerlid Vicky Reynaert (Vooruit) opvroeg bij de minister van Armoedebestrijding Karine Lalieux. Vorig jaar stonden er in alle West-Vlaamse OCMW’s maar liefst 14.199 dossiers open. De Beernemse Jana Bamps (33) is daar eentje van: “Ik dacht dat het mij nooit zou overkomen, maar soms

Lees meer »
KIJK. Bewakingscamera filmt explosie op brug tussen Canada en VS: twee doden
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Bewakingscamera filmt explosie op brug tussen Canada en VS: twee doden

De Amerikaanse veiligheidsdienst FBI zegt een auto-explosie te onderzoeken op een brug tussen Canada en de Verenigde Staten bij Niagara Falls. Autoriteiten van de staat New York melden dat een situatie rond de Rainbow Bridge tussen de twee landen “nauw in de gaten wordt gehouden”. Woensdagavond stelden de autoriteiten dat er vooralsnog geen aanwijzingen dat het om een terreurdaad zou

Lees meer »
Turkije trekt rente op tot 40 procent
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Turkije trekt rente op tot 40 procent

De Turkse centrale bank heeft haar belangrijkste rentetarief donderdag voor de zesde maand op rij opgetrokken, tot 40 procent. Dat is het hoogste niveau sinds president Recep Tayyip Erdogan aan de macht kwam.

Lees meer »
Julie (35) opent babyspeciaalzaak Petites Jubelles in Heist: “Geloof in combinatie tussen webshop en fysieke winkel”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Julie (35) opent babyspeciaalzaak Petites Jubelles in Heist: “Geloof in combinatie tussen webshop en fysieke winkel”

Eind 2020 lanceerde Julie Verbouw (35) haar webshop ‘Petites Jubelles’. Drie jaar later is er nu ook een fysieke winkel in de Knokkestraat in Heist. En de omgeving is Julie niet onbekend want vlak naast haar pand baatten haar ouders de horecazaak Carrello uit. En dat is niet alles want haar zus heeft aan de overkant een interieurwinkel. “Ik huur

Lees meer »
Britney Spears ongerust over uitspraken van zus Jamie Lynn: “enorm kreng”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Britney Spears ongerust over uitspraken van zus Jamie Lynn: “enorm kreng”

Hoewel de onthullingen in de recente memoires van de Amerikaanse zangeres Britney Spears (41) de tongen los maken, is Spears vooral ongerust over de uitspattingen van haar jongere zusje Jamie Lynn (32). Zij staat momenteel in de spotlights met haar deelname aan de Britse realityreeks ‘I’m a celebrity…get me out of here!’ en zou daar geen blad voor de mond

Lees meer »
40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior Techniekacademie in Anzegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior Techniekacademie in Anzegem

De Techniekacademie wil jongeren laten kennismaken met technologie en wetenschap aan de hand van workshops. “Veertig kinderen van het derde en vierde leerjaar leefden zich volop uit tijdens de Junior Techniekacademie en gingen de verschillende technische uitdagingen aan in een veilige en leuke sfeer”, vertelt schepen van Onderwijs Pauline Van Marcke (Samenéén).
The post 40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior

Lees meer »