Krantenkoppen

‘Mensen voelen zich in de steek gelaten door hun werkgever, de medische wereld of de banken. Dat is de trigger waardoor ze zich gaan verdiepen in spiritualiteit’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Stad Poperinge wil energiedelen voor de Vroonhofsite en de scholen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stad Poperinge wil energiedelen voor de Vroonhofsite en de scholen

De komende jaren richt de stad Poperinge de Vroonhofsite volledig nieuw in, met de nieuwbouw van een aantal gebouwen. “Nu ook enkele lokale scholen nieuwbouwprojecten plannen, ziet het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) De Kouter een unieke kans om samen aan een energieproject te werken. De Vleterbeek (met bijvoorbeeld warmtepompen en dergelijke) kan dienen als fysieke verbinding voor de uitwisseling van energie

Lees meer »
240.000 euro voor Sint-Michielscomplex
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

240.000 euro voor Sint-Michielscomplex

Op maandag 27 november wordt de gemeenteraad bijeengeroepen. Op de agenda staat onder andere de verkoop van het Sint-Michielscomplex in de Werf. Woonmaatschappeij Thuiswest – voorheen De Mandel – betaalt 240.000 euro en zal er 23 woongelegenheden creëren.
The post 240.000 euro voor Sint-Michielscomplex appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Hij smeet met messen en kneep m’n keel dicht”: bokster Oshin Derieuw, een ooit verloren ziel die volgend jaar op de Spelen staat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij smeet met messen en kneep m’n keel dicht”: bokster Oshin Derieuw, een ooit verloren ziel die volgend jaar op de Spelen staat

Oshin Derieuw (36) neemt straks als eerste vrouwelijke Belgische bokser deel aan de Spelen. Of hoe een verloren ziel na een lange ontdekkingstocht toch haar weg vond. Want het minste wat je kan zeggen, is dat Derieuw gehard is door het leven. Via het boksen verwerkt ze trauma’s uit haar verleden. “Een mentale fuck you aan iedereen die niet in

Lees meer »