Krantenkoppen

Miljardendeals met Yahoo, Warner Bros en Netflix, maar wie zit er achter de bank die Club Brugge in 2024 verkocht moet krijgen?

In de Amerikaanse zaken- en sportwereld had de Raine Group al zijn naam en faam. Oligarch Roman Abramovitsj gaf die reputatie een extra boost. Kennismaking met de Amerikaanse zakenbank die Club Brugge aan nieuwe eigenaars moet helpen. Hun specialiteit: politiek geladen deals en miljardenovernames.

Meer krantenkoppen in België

LIVE ISRAËL. Leger Israël: “Wapenstilstand wordt verlengd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Leger Israël: “Wapenstilstand wordt verlengd”

De gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël wordt verlengd. Dat meldt althans het Israëlische leger vanochtend in een bericht op X (voorheen Twitter). Om 6 uur Belgische tijd zou het bestand aflopen, maar de strijdende partijen hebben tot op het laatste moment onderhandeld over de verlenging. Twistpunt was een lijst met namen van gijzelaars die Hamas zou vrijlaten. Israël was

Lees meer »
‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op examenfraude voor dochter waarvoor ze 11 dagen in cel zat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op examenfraude voor dochter waarvoor ze 11 dagen in cel zat

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman (60) reageert voor het eerst sinds ze in 2019 schuld bekende voor haar rol in grootschalige studiefraude. De actrice gaf destijds toe dat ze 15.000 dollar (ongeveer 14.000 euro) had betaald om de scores van het examen van haar dochter op te krikken. Als gevolg daarvan bracht Felicity uiteindelijk elf dagen in de cel door.

Lees meer »
Gewapend met hamer en mes richtte Arman R.M. (26) bloedbad aan in Parijs: “Hij plande al eerder aanslag”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gewapend met hamer en mes richtte Arman R.M. (26) bloedbad aan in Parijs: “Hij plande al eerder aanslag”

Zonder enige argwaan flaneerden talloze toeristen zaterdagavond door de straten van Parijs, langs de Seine die verlicht werd door de nabijgelegen Eiffeltoren. Wat zij niet wisten, is dat de 26-jarige Arman R.M. op dat moment klaarstond om een bloedbad aan te richten. Gewapend met een mes en hamer sloeg de man – die gekend stond bij de inlichtingendiensten – meerdere

Lees meer »
Alles wat je moet weten om tickets te bemachtigen voor Tomorrowland 2024
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Alles wat je moet weten om tickets te bemachtigen voor Tomorrowland 2024

Wie dit jaar opnieuw naar Tomorrowland wil, zet zich woensdagnamiddag best schrap. Vanaf 15.00 uur kun je je namelijk registreren voor de ticketverkoop van de 20ste editie van Tomorrowland. Na de succesvolle zomer van 2023 is Tomorrowland er weer helemaal klaar voor. De Schorre zal volgend jaar worden omgetoverd in het thema ‘Life’. “Bereid je voor om terug te keren

Lees meer »
‘Mister KSV Veurne’ en bekende trommelaar Maurits Kesteloot (101) overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

‘Mister KSV Veurne’ en bekende trommelaar Maurits Kesteloot (101) overleden

Amper enkele weken nadat Maurits Kesteloot (‘Maurice’ voor vrienden en familie) op zijn 101ste verjaardag – op 25 oktober – nog een staaltje van zijn trommelkunsten ten beste gaf, is hij overleden op 2 december. Net een jaar geleden, op zijn 100ste verjaardag, werd de eeuweling officieel gehuldigd. Dat gebeurde in het bijzijn van zijn familie, vrienden, kennissen, lokaal bestuur,

Lees meer »
S-Plus zet leden in het zonnetje
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

S-Plus zet leden in het zonnetje

Walter Pype werd gehuldigd als kaartkampioen. Bij de dames werd Marie-Jeanne Ameloot kampioene. Rafael Lefever werd kleine kampioen, terwijl Maria Willaert de titel van kleine kampioene in de wacht sleepte. Violette Vanpoucke kroonde zich tot kampioene in Hoger-Lager. Hier werd Godelieve Lamaire kleine kampioene. Verder werden een aantal leden die dit jaar hun verjaardag vierden
The post S-Plus zet leden

Lees meer »
Grote betoging in Spanje tegen amnestie voor Catalaanse separatisten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Grote betoging in Spanje tegen amnestie voor Catalaanse separatisten

Vandaag zijn in de Spaanse hoofdstad Madrid opnieuw duizenden mensen op straat gekomen om te betogen tegen de door premier Pedro Sánchez beloofde amnestie voor Catalaanse separatisten. Volgens cijfers van de prefectuur namen 8.000 mensen deel aan de demonstratie. De organisatoren schatten het aantal aanwezigen op 15.000.

Lees meer »