Krantenkoppen

Minderjarige jongen aangehouden na aanval met bierflesje op Thierry Baudet in Groningen

In Groningen is een minderjarige jongen aangehouden voor de aanval op Nederlands politicus Thierry Baudet, voorzitter van de rechts-populistische partij Forum voor Democratie. Baudet werd tijdens een verkiezingsbijeenkomst in een café verschillende keren op zijn hoofd geslagen met een bierflesje.

Meer krantenkoppen in België

Gemiste kansen voor Lefevere en  koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gemiste kansen voor Lefevere en koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024

Bennett, Lafay, Foss en… that’s it. Alle belangrijke transfers in de toplaag van het internationale wielrennen zijn nu definitief afgerond. Twee nieuwe meesterknechten voor Van Aert en Evenepoel, de blije thuiskomst van een verloren zoon, de frisse koopwoede van Lidl-Trek en een tweede cleane (?) kans voor een ex-Giro- en Vueltalaureaat. Dit zijn de tien strafste ‘moves’ met het oog

Lees meer »
Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Sonja Tankrey, de mama van onze nationale baskettrots Emma Meesseman. De mama van onze kersverse West-Vlaams Ambassadeur mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Verdachte opgepakt 33 jaar na roofmoord op Rotterdamse ondernemer
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Verdachte opgepakt 33 jaar na roofmoord op Rotterdamse ondernemer

De Rotterdamse politie heeft dinsdag een verdachte opgepakt voor de roofmoord op de 54-jarige ondernemer Hans van der Mee. Dat meldt het openbaar ministerie vrijdag. Van der Mee werd op 14 februari 1990 in zijn winkel met huishoudelijke apparatuur overvallen en doodgeschoten. De politie heeft een 59-jarige Rotterdammer opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij zijn dood.

Lees meer »
Wereldtentoonstelling 2030 strijkt neer in Saudi-Arabië
VRT NWS
VRT NWS

Wereldtentoonstelling 2030 strijkt neer in Saudi-Arabië

Riyad wordt de gaststad voor de Wereldtentoonstelling van 2030. Dat heeft het Internationaal Bureau voor de Tentoonstellingen, de intergouvernementele organisatie die verantwoordelijk is voor internationale en wereldtentoonstellingen, met hoofdzetel in Parijs, laten weten. De Saudische hoofdstad haalde het met ruim verschil van Busan (Zuid-Korea) en Rome (Italië).

Lees meer »
Winterweer kost aan zeker twee mensen het leven in Duitsland, Hessen worstelt met “sneeuwchaos”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Winterweer kost aan zeker twee mensen het leven in Duitsland, Hessen worstelt met “sneeuwchaos”

Sneeuw en gladde wegen hebben in meerdere Duitse deelstaten tot verkeersongevallen geleid. Minstens twee mensen kwamen om het leven. In de gemeente Schwäbisch Hall in de deelstaat Baden-Württemberg overleed een 71-jarige man bij een frontale botsing op een besneeuwde weg. IJzel veroorzaakte een dodelijk ongeval bij Denzerheide in Rijnland-Palts: een 54-jarige bestuurster kwam daarbij om het leven.

Lees meer »
Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want vanaf middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
Willem Renders kroont zich opnieuw tot veldloopkampioen: “Volgend jaar als junior naar EK”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Willem Renders kroont zich opnieuw tot veldloopkampioen: “Volgend jaar als junior naar EK”

Willem Renders heeft als jonge atleet van Hermes Oostende, afdeling Jabbeke reeds een stevig palmares opgebouwd. Onlangs werd hij in Hulsthout voor de derde keer Belgisch kampioen veldlopen. “Hoe lastiger het parcours, hoe gemakkelijker voor mij om het verschil te maken.”
The post Willem Renders kroont zich opnieuw tot veldloopkampioen: “Volgend jaar als junior naar EK” appeared first on KW.be.

Lees meer »