Krantenkoppen

Na crowdfunding nu ook benefiet voor hartpatiëntje Ceejay (2) uit Izegem

Zaterdag 25 november vindt in feestzaal Valentino in Izegem een benefiet plaats voor hartpatiëntje Ceejay Bonheure (2). Het jongetje onderging al drie hartoperaties, wat heel wat kosten met zich meebrengt. In augustus werd daarom een crowdfunding opgestart, maar komende zaterdag pakt de beste vriendin van mama Melissa Vergote (30) uit met een volgend initiatief: een benefiet.

Begin augustus van dit jaar werd een crowdfunding opgericht voor Ceejay Bonheure (2) uit Izegem. Ceejay is het zoontje van Melissa Vergote (30) en Davy Bonheure (31). Het jongetje kampt met een zwaar defect aan zijn aortaklep en onderging ondertussen al drie hartoperaties. Het was uiteindelijk de tante van Melissa die op eigen initiatief een crowdfunding op poten zette om de kosten voor het gezin wat te onderdrukken, want toen al drong een vierde operatie zich op.

“Momenteel gaat het nog altijd niet goed met het hartje van Ceejay”, vertelt mama Melissa ons. “De vierde operatie komt er dus zeker aan, maar de dokters proberen het voorlopig nog wat uit te stellen. Hoe langer het uitgesteld kan worden, hoe hoger de slaagkansen.”

Benefiet

De crowdfunding was voor het jonge gezin zeker een opsteker, maar daar blijft het niet bij. Want op zaterdag 25 november staat er een benefiet voor Ceejay op het programma. “Het is een idee van mijn beste vriendin, Tatsjana Lucas”, gaat Melissa verder. “Er werd er ooit wel eens over gesproken, maar dat het nu ook effectief georganiseerd wordt heeft ons toch wat overdonderd. We hadden het niet verwacht, maar zijn uiteraard wel heel blij met het initiatief.”

De benefiet voor Ceejay vindt plaats in feestzaal Valentino, in de Meensesteenweg 122 in Izegem. De deuren openen vanaf 13 uur. Eerst is er allerlei kinderanimatie, waarna ook de Sint op bezoek komt. Vanaf 18 uur komen dan enkele lokale zangers de sfeer verzorgen. “Het programma ziet er alleszins veelbelovend uit. We kijken er heel hard naar uit en hopen vooral op een leuke dag voor Ceejay. Dat is voor ons het belangrijkste.”

Tickets

Tickets voor de benefiet zijn in voorverkoop te verkrijgen via Tatsjana via het nummer 0497 20 12 77. Een volwassene betaalt hiervoor 12 euro, voor de kindjes is het 5 euro. Aan de deur bedraagt de inkomprijs 15 euro. “Momenteel zijn er al een 60-tal kaarten in voorverkoop de deur uit. Daarnaast zijn er ook al heel wat mensen die bevestigd hebben dat ze ter plaatse hun toegang zullen betalen. We verwachten dus wel een mooie opkomst”, besluit Melissa enthousiast.

Meer info op de Facebookpagina ‘Benefiet Ceejay’.

The post Na crowdfunding nu ook benefiet voor hartpatiëntje Ceejay (2) uit Izegem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Samenwerkingsovereenkomst tussen VDAB en Forem moet Franstalige Belgen aan het werk zetten in Kortrijk:“Meer Fransen dan Franstalige Belgen aan het werk in onze regio”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Samenwerkingsovereenkomst tussen VDAB en Forem moet Franstalige Belgen aan het werk zetten in Kortrijk:“Meer Fransen dan Franstalige Belgen aan het werk in onze regio”

Op vrijdag 17 oktober keurde de Vlaamse Regering een nieuw samenwerkingsakkoord met de Waalse Regering goed om de mobiliteit van werkzoekenden te bevorderen. Volgens de laatste cijfers van Statbel werken op dit moment zo’n 45.000 Walen in Vlaanderen. Beide regeringen willen dat aantal fors verhogen en werken daarvoor samen met VDAB en Forem. Zo willen beide overheidsdiensten volgend jaar 12.500

Lees meer »
Hoofdredacteur Sporza verlaat de VRT
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Hoofdredacteur Sporza verlaat de VRT

Pieter De Windt, de hoofdredacteur van Sporza, ruilt na achttien jaar de VRT voor de Pro League, de organisator van het profvoetbal in ons land. De overstap komt op een moment waarop de openbare omroep steeds meer grote sportcontracten verliest.

Lees meer »
“Alleen koning beantwoordde mijn brief”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Alleen koning beantwoordde mijn brief”

Oud-landbouwster Nell Dewitte uit Staden schreef diverse ministers, de premier en de koning aan rond de stikstofproblematiek. Enkel van koning Filip kreeg ze antwoord.
The post “Alleen koning beantwoordde mijn brief” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Bib organiseert poëziewedstrijd voor weesgedichtjes
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bib organiseert poëziewedstrijd voor weesgedichtjes

Tijdens de Poëzieweek – van 25 tot en met 31 januari – wil de Waregemse bib samen met alle Nederlandstalige bibliotheken in Vlaanderen en Brussel de straten omvormen tot een mooie poëziebundel. De zogenaamde ‘weesgedichtjes’ krijgen dan een plekje op verschillende ‘adoptieramen’. Vanaf 13 december komen er in Waregem 25 weesgedichten ter beschikking te staan.
The post Bib organiseert poëziewedstrijd

Lees meer »
Okra De Klijte brengt hulde aan de kampioenen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Okra De Klijte brengt hulde aan de kampioenen

Zoals de traditie het wil, kwamen op de laatste zaterdag van november de leden en sympathisanten van Okra De Klijte feestelijk bijeen. Meteen werden ook de namen bekendgemaakt van de kampioenen in het kaarten, de teerlingbak en het petanquen. Bij elk van de drie competities was het de laatste speeldag die bepaalde wie kampioen zou
The post Okra De Klijte

Lees meer »