Krantenkoppen

Niemand kopte harder dan Ruud Geels

De kopsterke midvoor Ruud Geels (1948-2023) speelde onder meer voor Club Brugge, Anderlecht, Feyenoord en Ajax. Hij was vijf keer topscorer van de Eredivisie.

Meer krantenkoppen in België

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter

De 32-jarige man uit Houthulst die drie maanden geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Diksmuide waarbij een 62-jarige fietser stierf komt mogelijk na nieuwjaar al voor de politierechter. De man zit nog steeds in de cel en moet daar blijven, wellicht tot aan zijn proces. Omdat zijn verslaving zo zwaar was, wil de raadkamer van Veurne hem niet vrijlaten.
The

Lees meer »
Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende

De Amerikaanse rapper Jeffery Lamar Williams, beter bekend als Young Thug (32), wordt door de openbaar aanklager in Atlanta beschuldigd van het leiden van een criminele bende. Ook zou zijn label YSL volgens de aanklacht dienen als bron van criminele activiteiten. In het proces, dat maandag van start ging, worden de teksten van de muzikant gebruikt als bewijsmateriaal.

Lees meer »
Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1 op 6 bushaltes verdwijnt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1 op 6 bushaltes verdwijnt

Vanaf 6 januari ondergaat het vervoersplan van De Lijn opnieuw een hele metamorfose. In heel Vlaanderen worden 3.247 haltes geschrapt, er wordt een flexnet aangelegd om de zogenaamde ‘basisbereikbaarheid’ te garanderen en reizigers moeten zich op een efficiëntere en duurzamere manier van punt A naar punt B kunnen verplaatsen.
The post Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1

Lees meer »
Damesvolley Waregem kijkt uit naar pittige burenduels
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Damesvolley Waregem kijkt uit naar pittige burenduels

In derde nationale gaat Damesvolley Waregem op bezoek bij de buren van Davo Wevelgem. Het tankte vertrouwen vorig weekend in Zwevezele, waar maar nipt werd verloren.
The post Damesvolley Waregem kijkt uit naar pittige burenduels appeared first on KW.be.

Lees meer »
KIJK. Israëlisch leger geeft rondleiding door verlaten tunnels en kamers “onder Al-Shifa-ziekenhuis”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Israëlisch leger geeft rondleiding door verlaten tunnels en kamers “onder Al-Shifa-ziekenhuis”

Het Israëlisch leger publiceert beelden waarin admiraal Daniel Hagari een rondleiding geeft door een tunnelnetwerk. De beelden zijn niet onafhankelijk geverifieerd, maar volgens het leger gaat het om tunnels van Hamas onder het Al-Shifa-ziekenhuis in de Gazastrook. “Er zijn hier verschillende kamers om mensen in vast te houden”, vertelt hij. “Er zijn hier ook elektriciteitskabels die verbonden zijn met het

Lees meer »
STANDPUNT. De metamorfose van Geert Wilders werkt
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

STANDPUNT. De metamorfose van Geert Wilders werkt

“Nooit eerder heeft zich in de Nederlandse politiek een aardverschuiving als deze voorgedaan”, zei een verbouwereerde politicoloog woensdagavond in de studio van de NOS. De verpletterende overwinning van Geert Wilders kwam als een totale verrassing.

Lees meer »
Stoppen met alcohol heeft blijvende impact op Evi Hanssen: “Mijn man trekt ook steeds minder een fles open”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Stoppen met alcohol heeft blijvende impact op Evi Hanssen: “Mijn man trekt ook steeds minder een fles open”

Evi Hanssen (45) noemde zichzelf een sociaal aanvaardbare drinker. Tot ze de (tap)kraan dichtdraaide en besefte dat de impact van haar alcoholgebruik immens was. Hoe haar leven er beter op is geworden, vertelt ze met veel humor in haar voorstelling ‘Sinds ik niet meer drink’ en nu ook in ‘Dag Allemaal’, waar ze maar liefst tien impactvolle veranderingen in haar

Lees meer »
DE INSIDER. Verliest Hamas macht nu ze gijzelaars vrijlaten? “Hun positie wordt niet zwakker, integendeel…”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

DE INSIDER. Verliest Hamas macht nu ze gijzelaars vrijlaten? “Hun positie wordt niet zwakker, integendeel…”

Na zeven weken oorlog tussen Israël en Hamas komt er eindelijk een akkoord over een pauze. Minstens vier dagen zullen geen aanvallen zijn, Hamas zal gijzelaars vrijlaten, Israël gevangenen. Maar waarom komt die deal er net nu? Wat gaat er achter de schermen gebeuren? En wat als die vier dagen afgelopen zijn? “Het was al duidelijk dat deze situatie niet

Lees meer »
Brussels Airlines vliegt dit jaar niet meer naar Tel Aviv
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Brussels Airlines vliegt dit jaar niet meer naar Tel Aviv

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zal zeker tot begin volgend jaar niet vliegen naar Tel Aviv, in Israël. De opschorting van de vluchten sinds de uitbraak van de oorlog tussen Israël en de extremistische Palestijnse organisatie Hamas is opnieuw verlengd, zo heeft Brussels Airlines vrijdag bevestigd.

Lees meer »