Krantenkoppen

Niet vrij, maar na bijna negentig dagen in de cel mag Sven Pichal wel gevangenis verlaten: “Hij zat heel diep in de put”

Na bijna negentig dagen in de cel mag ex-radiopresentator Sven Pichal (44) de gevangenis verlaten met een enkelband. Zijn advocaten hekelen de lange wachttijden in de zorg om seksuele problematiek te behandelen, maar benadrukken dat hij thuis intensieve begeleiding zal krijgen.

Meer krantenkoppen in België

Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest

Komende zaterdag 25 november zal de Wingense parochie Wildenburg in feeststemming verkeren want de Sint-Elooisgilde organiseert opnieuw het gelijknamige feest. Dit jaar zijn Jimmy Schelstraete en Robin Algoedt dekens van dienst.
The post Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest appeared first on KW.be.

Lees meer »
Belipro heeft vergunning beet voor twee woontorens op oude Callewier-site in Heule
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Belipro heeft vergunning beet voor twee woontorens op oude Callewier-site in Heule

Projectontwikkelaar Belipro heeft een belangrijke horde genomen in het bouwproject Avenue Rouge op de Callewier-site in Heule. In maart had het zijn plannen voorgesteld om er in totaal 37 wooneenheden neer te poten, gespreid over zes woontorens. Belipro heeft nu de vergunning beet om alvast twee van die zes woontorens te gaan bouwen. Alleen de beroepsprocedure, die nog loopt tot

Lees meer »
Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters

In het Noord-Ierse Belfast werd Passendalenaar Vincent D’ Hondt alias, Vince Vinnie, Europees kampioen bij de G-Darters. De Passendalenaar nam zowel deel aan het enkel (zittend), in koppel en met België als team. Als team pakte België goud.
The post Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters appeared first on KW.be.

Lees meer »
Betalen we binnenkort een prijs per kilometer door de explosie aan elektrische wagens op onze wegen?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Betalen we binnenkort een prijs per kilometer door de explosie aan elektrische wagens op onze wegen?

“Hoe meer elektrische wagens op onze wegen, hoe sneller rekeningrijden ingevoerd dreigt te worden.” Zo stellen verkeersexperten steeds luider. Door de toenemende elektrificatie zou onze overheid tegen 2030 al 1,5 miljard euro aan brandstofaccijnzen zien wegvallen. En zo’n bedrag moet dan natuurlijk elders worden gezocht. Maar is de Belgische chauffeur wel klaar om per kilometer te betalen? En bestaan er

Lees meer »
Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”

Dinsdagavond zorgde de komst van Guga Baùl voor een overvloed aan stemmetjes in de studio van ‘De slimste mens’. Sam Gooris, Steven Van Gucht, Willy Naessens…: dankzij de Oostendenaar leek het alsof ze er eveneens bij waren. Tot grote hilariteit van z’n medekandidaten, de juryleden én Erik Van Looy. Die laatste zorgde voor hét WTF-moment van dit seizoen, terwijl jurylid

Lees meer »