Krantenkoppen

Nieuwe Jason Bourne-film in de maak

Filmstudio Universal werkt momenteel aan een nieuwe film aan de Jason Bourne-reeks, zoals bekendgemaakt door insiders aan Amerikaanse entertainmentsite ‘Deadline’.

Meer krantenkoppen in België

Minister Crevits openhartiger dan ooit in boek ‘Tussen eb en vloed’
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Minister Crevits openhartiger dan ooit in boek ‘Tussen eb en vloed’

Haar memoires wou ze niet schrijven en al zeker geen politiek boek. En dat is het ook niet. Met ‘Tussen eb en vloed’ heeft Vlaams minister Hilde Crevits een boek afgeleverd dat grasduint door het leven. Háár leven, in de politiek, maar vooral daarbuiten. Over onzekerheid, faalangst en perfectionisme. Over breekbaarheid en terugvechten. “Politici zijn ook maar mensen van vlees

Lees meer »
De Ronaldo van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Ronaldo van West-Vlaanderen

Haar favoriete West-Vlaamse woord is preus… Wel, wij zijn ‘stief preus’ dat ook Emma Meesseman zich nu officieel Ambassadeur van onze provincie mag noemen. Want zeg nu zelf: een groter boegbeeld kunnen we ons toch niet wensen? 1,93 meter pure West-Vlaamse klasse. Dus ja, haar eretitel is o zo verdiend na haar gouden jaar. Emma
The post De Ronaldo van

Lees meer »
Johan (75) gaat nog één keer naar het stadion waar hij hartaanval kreeg… en dan gebeurt het wéér: “Nu ga ik echt niet meer”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Johan (75) gaat nog één keer naar het stadion waar hij hartaanval kreeg… en dan gebeurt het wéér: “Nu ga ik echt niet meer”

“Ik had niets om me over op te winden — Club Brugge stond op voorsprong. En toch gebeurde het. Opniéuw.” Niet één, maar twéé keer kreeg Johan van Meulebroeck (75) uit Maldegem een hartstilstand in het Jan Breydelstadion. En te zeggen dat hij na de eerste keer uit schrik enkel nog thuis naar het voetbal keek. Johan en zijn dochter

Lees meer »
Ekopak plant vlag in Azië: “Wij willen een antwoord bieden op waterschaarste en droogte”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ekopak plant vlag in Azië: “Wij willen een antwoord bieden op waterschaarste en droogte”

Kersvers Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen Ekopak zet zijn schouders onder WaaS Asia: Water-as-a-Service in Azië. Zo wil het tegemoet komen aan de stijgende vraag naar duurzame oplossingen voor het hergebruik in Zuidoost-Azië en India.
The post Ekopak plant vlag in Azië: “Wij willen een antwoord bieden op waterschaarste en droogte” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Duizenden klanten van Orange zitten vanavond zonder televisie
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Duizenden klanten van Orange zitten vanavond zonder televisie

Het regent maandagavond klachten over de diensten van Orange. Die lijken op veel plaatsen in Vlaanderen en Brussel geheel of gedeeltelijk buiten werking. “Momenteel zijn onze televisiediensten verstoord”, meldt de provider zelf. “Onze teams zijn hard aan het werk om de situatie zo snel mogelijk te herstellen.”

Lees meer »