Krantenkoppen

“Noord-Korea lanceert spionagesatelliet”

Noord-Korea heeft naar eigen zeggen een militaire spionagesatelliet gelanceerd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse leger, enkele uren nadat Japan door Pyongyang was gewaarschuwd dat er een lancering op handen was.

Meer krantenkoppen in België

Lore was 18 toen ze uit het leven probeerde te stappen: “Ik ben nu gelukkiger dan ik toen ooit had kunnen voorspellen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Lore was 18 toen ze uit het leven probeerde te stappen: “Ik ben nu gelukkiger dan ik toen ooit had kunnen voorspellen”

Ze was net 18 jaar toen ze uit het leven probeerde te stappen. Maar 13 jaar later is Lore Vonck (31) gelukkiger dan ooit én helpt ze nabestaanden die geliefden verloren aan zelfdoding. Ze vertelt aan HLN hoe ze weer hoop vond nadat ze een lange, donkere periode geen uitweg meer zag: “Ik had weinig zelfvertrouwen. Verder studeren leek zinloos.

Lees meer »
ONZE OPINIE. “Faites vos jeux”, waarom de N-VA op een Franstalige lijst gokt
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ONZE OPINIE. “Faites vos jeux”, waarom de N-VA op een Franstalige lijst gokt

De N-VA spreekt bij de volgende verkiezingen ook Frans. In een interview zegt voorzitter Bart De Wever dat hij bij de verkiezingen in Franstalig België met een lijst wil komen. “Faites vos jeux”: N-VA gokt dat het asiel- en anti-wokediscours evengoed een snaar bij Waalse kiezers zal raken. “Dat sentiment is er zeker”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “De grote vraag:

Lees meer »
KIJK. Iserbyt, die ganzen moet trotseren, na winst in Flamanville: “Met Grote Drie erbij zal het niet meer voor winst zijn”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Iserbyt, die ganzen moet trotseren, na winst in Flamanville: “Met Grote Drie erbij zal het niet meer voor winst zijn”

Eli Iserbyt (26, Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft zijn tweede Wereldbekerzege van het seizoen gepakt in Flamanville. De Belgische renner deelde zijn wedstrijd perfect in en liet Pim Ronhaar (22, Baloise Trek Lions) – die nog derde werd achter Van der Haar – in de voorlaatste ronde achter. De leider in de Wereldbeker deelde ook zijn (realistische) blik over de komst van

Lees meer »
Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu

Toen acteur Vincent Banić (35) net 18 jaar werd, verliet hij de schoolbanken voor zijn eerste hoofdrol. Met het personage Mick had hij de rol van hunk te pakken in ‘Het Huis Anubis’. Niet wetende hoeveel tienerharten er door hem sneller zouden slaan. “Het was pas tijdens de allereerste meet & greet dat we als cast doorhadden hoe populair de

Lees meer »
Buurtbewoner en politie redden onderkoelde dertiger uit beek: “Ik werd wakker van zacht hulpgeroep”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Buurtbewoner en politie redden onderkoelde dertiger uit beek: “Ik werd wakker van zacht hulpgeroep”

In het Oost-Vlaamse Kluisbergen is een 33-jarige man vrijdagnacht ternauwernood gered uit een ijskoude beek, dankzij het snelle handelen van buurtbewoner Katrien Van Houtte en het ingrijpen van de politie. “Wij slapen met ons raam open en ik werd wakker van zacht hulpgeroep”, zegt Katrien. “Ik belde het noodnummer, zijn stem was nauwelijks hoorbaar. Na lang zoeken werd de man

Lees meer »