Krantenkoppen

Onderhandelingen op scherp van de snee bepalen lot OpenAI

14:41 Geraakt ’s werelds meest toonaangevende start-up dinsdag uit de impasse waar die zichzelf het afgelopen weekend in heeft gewrongen? ‘Intense discussies om het bedrijf te verenigen’ moeten de toekomst …

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live

Het nummer ‘Flowers’ is al bijna 11 maanden oud, maar Miley Cyrus zong het nummer nog nooit live voor een publiek. Dinsdag was het eindelijk zo ver, al was het maar voor enkele tientallen mensen. De Amerikaanse zangeres debuteerde haar live-versie tijdens een privéfeestje in het chique Chateau Marmont-hotel in Los Angeles. Ze liet eerder al weten dat ze geen

Lees meer »
Guy T’Sjoen geniet nog na van z’n overwinning in ‘De verraders’: “Dat gezicht van Véronique De Kock … Onbetaalbaar”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Guy T’Sjoen geniet nog na van z’n overwinning in ‘De verraders’: “Dat gezicht van Véronique De Kock … Onbetaalbaar”

Hij had het zelf amper zien aankomen, maar Guy T’Sjoen (53) mag zich samen met Bart Appeltans de winnaar van het tweede seizoen van ‘De verraders’ noemen. Met dank aan een goeie tactiek en één welbepaalde handige kwaliteit, verklapt de arts in ‘Dag Allemaal’. En toch woog de vermoeidheid zwaar door, geeft hij toe. Al zijn hem ook thuis weinig

Lees meer »
“Nederlander komt weer op één te staan”: bekijk hier de speech van PVV-leider Geert Wilders
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

“Nederlander komt weer op één te staan”: bekijk hier de speech van PVV-leider Geert Wilders

“Wij gaan er weer voor zorgen dat Nederland weer voor de Nederlanders wordt”, zei PVV-leider Geert Wilders in zijn speech na zijn overwinning in de eerste exitpoll. “De kiezer heeft gesproken. Met 35 zetels zijn we niet meer te negeren voor welke partij dan ook. Iedere partij zal over zijn schaduw heen moeten springen.” Bekijk zijn volledige speech in bovenstaande

Lees meer »
Zaakvoerder parkeert bestelwagen op straat omdat bedrijf onder water staat door storm, “overijverige” parkeerwachter schrijft boete uit
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Zaakvoerder parkeert bestelwagen op straat omdat bedrijf onder water staat door storm, “overijverige” parkeerwachter schrijft boete uit

Freya Reynolds vecht – voorlopig zonder veel succes – een parkeerboete aan die ze begin november kreeg toen ze een bestelwagen van haar meubelzaak op straat had geparkeerd. De Britse had de handen toen vol omdat haar bedrijf onder water stond na de passage van storm Ciarán en had een van bestelwagens van de zaak op straat geparkeerd omdat ook

Lees meer »
VDAB en Perspectief willen samen meer mensen aan de slag krijgen in de regio Middenkust
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VDAB en Perspectief willen samen meer mensen aan de slag krijgen in de regio Middenkust

VDAB en projectvereniging Perspectief slaan de handen in elkaar om in de regio Middenkust meer mensen aan het werk te krijgen. Tegelijk willen ze werk maken van veerkrachtige en toekomstgerichte ondernemingen, duurzame loopbanen en een stimulerend leerklimaat. Hiertoe ondertekenden ze op 22 november een samenwerkingsovereenkomst.
The post VDAB en Perspectief willen samen meer mensen aan de slag krijgen in de

Lees meer »
Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating

De Palestijnse activiste Ahed Tamimi (22), die begin november op de Westelijke Jordaanoever werd opgepakt door het Israëlische leger, staat volgens Israëlische media op de lijst van Palestijnse gevangenen die dinsdag vrijgelaten zullen worden in ruil voor Israëlische gijzelaars. Tamimi duikt al sinds haar 11de op in protestvideo’s en groeide uit tot een icoon van het Palestijnse verzet.

Lees meer »

Britse groeiprognose fors verlaagd

15:19 Om de bar slechte opiniepeilingen te counteren heeft de Britse toryregering wat belastingverlagingen aangekondigd. De groei van ’s werelds zesde economie blijkt echter nog amechtiger dan gevreesd.

Lees meer »
Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. In de internationale berichtgeving wordt nu gespeculeerd of de Nederlandse versie iets te veel prijsgaf.

Lees meer »