Krantenkoppen

Ook wetgevers zoeken evenwicht tussen doem- en boomscenario

17:17 Het conflict aan de top van OpenAI is een uiting van een diepere tweedeling in de scene van de artificiële intelligentie. Die kloof dreigt straks ook te leiden tot uiteenlopende regulering in Europa e…

Meer krantenkoppen in België

Fragiel ogende Jimmy Carter (99) bij herdenkingsdienst voor echtgenote Rosalynn
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fragiel ogende Jimmy Carter (99) bij herdenkingsdienst voor echtgenote Rosalynn

De voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter was dinsdag aanwezig bij de herdenkingsdienst voor zijn vrouw Rosalynn. De 99-jarige Carter verschijnt zelden nog in het openbaar. Ook Carters opvolgers Joe Biden en Bill Clinton waren aanwezig, evenals alle vijf nog in leven zijnde presidentsvrouwen: Laura Bush, Hillary Clinton, Michelle Obama, Melania Trump en Jill Biden.

Lees meer »
240.000 euro voor Sint-Michielscomplex
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

240.000 euro voor Sint-Michielscomplex

Op maandag 27 november wordt de gemeenteraad bijeengeroepen. Op de agenda staat onder andere de verkoop van het Sint-Michielscomplex in de Werf. Woonmaatschappeij Thuiswest – voorheen De Mandel – betaalt 240.000 euro en zal er 23 woongelegenheden creëren.
The post 240.000 euro voor Sint-Michielscomplex appeared first on KW.be.

Lees meer »
Verslaafd aan vriendschappen, kan dat?
De Standaard
De Standaard

Verslaafd aan vriendschappen, kan dat?

Toen schrijfster Elizabeth Day op een dag haar vriendennetwerk onder de loep legde, stelde ze vast dat ze wel heel veel mensen om zich heen verzameld had. Ze is verslaafd aan vriendschappen, bleek uit haar zelfonderzoek. ‘Aardig gevonden worden door anderen was voor mij van levensbelang.’

Lees meer »
Roeselare maakt zich op voor een magisch eindejaar met de terugkeer van de ijspiste, reuzenrad én Belgische primeur
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Roeselare maakt zich op voor een magisch eindejaar met de terugkeer van de ijspiste, reuzenrad én Belgische primeur

De stad trekt opnieuw alle registers open voor een magisch eindejaar in de Rodenbachstad. Verschillende attracties, de komst van Play Nostalgie en de terugkeer van de ijspiste moeten heel wat bezoekers naar het stadscentrum lokken.
The post Roeselare maakt zich op voor een magisch eindejaar met de terugkeer van de ijspiste, reuzenrad én Belgische primeur appeared first on KW.be.

Lees meer »
Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht

Hamas heeft vrijdagavond de eerste 24 gijzelaars vrijgelaten uit Gaza. Dat werd bevestigd door Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC), die hen in voertuigen aan de grensovergang in Rafah, Egypte hebben afgezet. In totaal gaat het om 13 Israëlische, tien Thaise en één Filipijnse gijzelaars. Beelden tonen hoe ze aan de grenspost worden toegejuicht door omstaanders.

Lees meer »
Assisenproces martelmoord van start: hoe zijn vrienden Hilal doodmartelden in zijn gruwelijke laatste dagen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Assisenproces martelmoord van start: hoe zijn vrienden Hilal doodmartelden in zijn gruwelijke laatste dagen

Vandaag gaat het grootste assisenproces ooit in Limburg van start. Dertien beschuldigden staan in Tongeren terecht voor de moord op Hilal Makhtout (33). De Genkenaar kwam in maart 2019 om het leven nadat hij drie dagen lang gemarteld werd op verschillende locaties. Het belooft een pittig proces te worden, dat vier weken zal duren. Vlak voor de kerstvakantie kennen de

Lees meer »