Krantenkoppen

Patrick Depraetere, de vader van de nieuwe Vooruit-voorzitter: “Natuurlijk ben ik fier op Melissa. Maar ze slaat een paar stappen over”

Voor Patrick Depraetere (61) had het gerust wat trager gemogen, maar plots is zijn dochter Melissa (31) partijvoorzitter van Vooruit. “Wij zijn bescheiden mensen. Melissa was de eerste van de familie die naar de universiteit ging”, zegt hij. “We zijn fier, maar we voelen ook mee met Conner, hé.”

Meer krantenkoppen in België

Oliver Naesen (33) neemt na contractverlenging ook financieel vrede met helpersrol: “In de sport werken ze niet met anciënniteit”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oliver Naesen (33) neemt na contractverlenging ook financieel vrede met helpersrol: “In de sport werken ze niet met anciënniteit”

Een nieuw contract. Check! Een tweede kindje begin februari. Check! Oliver Naesen is alive and kicking well, zelfs al voelt hij zich de veteraan in zijn eigen — herdoopte — wielerploeg Decathlon AG2R La Mondiale. En zelfs al zijn de gouden jaren voorbij en moet hij de komende twee jaar met loonsvermindering vrede nemen. “In de sport werken ze niet

Lees meer »
DE INSIDER. De monsterscore die niemand zag aankomen, en wat Geert Wilders’ overwinning betekent voor onze verkiezingen
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

DE INSIDER. De monsterscore die niemand zag aankomen, en wat Geert Wilders’ overwinning betekent voor onze verkiezingen

Vandaag draaide alles om Nederland en de onverwachte monsterscore van de uiterst rechtse partij van Geert Wilders, de PVV. We vroegen onze hoofdredacteur Liesbeth Van Impe om duidelijkheid te scheppen. Hoe kon het dat niemand dit zag aankomen? En hoe haalt iemand die niet echt meer lijkt mee te spelen, plots zo’n resultaat? “Je hebt een radicale partij die zich

Lees meer »
KIJK. Youtuber kiepert emmer met hondenuitwerpselen en olie leeg over passagier in Brusselse metro
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Youtuber kiepert emmer met hondenuitwerpselen en olie leeg over passagier in Brusselse metro

Op een Brusselse metro haalt een YouTuber zijn nieuwste stunt uit. De jongeman heeft een emmer vol vuiligheid mee en wil die leegkieperen over een nietsvermoedende passagier, en dat doet hij. Een 19-jarige man wordt overspoeld met water, hondenuitwerpselen, olie en verdorde bladeren. Hij kijkt in shock naar de YouTuber die zo snel mogelijk wegrent. Het slachtoffer én de MIVB

Lees meer »
Voorlopig geen uitbreiding voor kinderdagverblijven Mowgli en Bagheera
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Voorlopig geen uitbreiding voor kinderdagverblijven Mowgli en Bagheera

Na een zorginspectie in september bleek dat kinderdagverblijven Mowgli en Bagheera op een aantal punten tekortschoten. Het Vlaams Agentschap Opgroeien start een handhavingstraject op. De kinderdagverblijven blijven open, maar kunnen voorlopig niet uitbreiden.
The post Voorlopig geen uitbreiding voor kinderdagverblijven Mowgli en Bagheera appeared first on KW.be.

Lees meer »