Krantenkoppen

Politiek geladen deals en miljardenovernames: wie zit er achter de Raine Group, de zakenbank die Club Brugge moet verkopen?

In de Amerikaanse zaken- en sportwereld had de Raine Group al zijn naam en faam. Oligarch Roman Abramovitsj gaf die reputatie een extra boost. Kennismaking met de Amerikaanse zakenbank die Club Brugge aan nieuwe eigenaars moet helpen. Hun specialiteit: politiek geladen deals en miljardenovernames.

Meer krantenkoppen in België

Stad zal zonnepanelen op Vismijn zelf financieren
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stad zal zonnepanelen op Vismijn zelf financieren

De Nieuwpoortse gemeenteraad heeft beslist zelf zonnepanelen te financieren op het dak van feestzaal Iseland van de Vismijn en de voorliggende pakhuizen. Het gaat om een investering van 85.000 euro. De installatie betaalt zichzelf terug na vijf jaar. De energie wordt lokaal verbruikt. De stad bespaart zo’n 16 ton CO₂-uitstoot per jaar. Al in 2009 stelde
The post Stad zal zonnepanelen

Lees meer »
Achtste editie kerstmarkt bij Decaflor in Rekkem is succes
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Achtste editie kerstmarkt bij Decaflor in Rekkem is succes

Honderden mensen zakten dit weekend af naar Decaflor in Rekkem, waar de ondertussen 8ste editie van de kerstmarkt plaatsvond. Traditiegewijs speelden de bewoners van De Pelikaan er een belangrijke rol, al konden aanwezigen ook snuisteren tussen het aanbod van de lokale handel en ambacht. “Twaalf lokale spelers waren aanwezig en dat lokale mag je echt letterlijk nemen”, lachte een tevreden

Lees meer »
WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem

WHATTZ Laadpalen uit Zwevegem, kondigt met trots de recente verhuizing naar eennieuw bedrijfspand aan langs de Bekaertstraat in Zwevegem. Dit nieuwe onderkomen,gelegen op de oude site van 1,5 hectare, die vroeger floreerde als de thuisbasis vanSobelcard van de Bekaert-groep, herbergt vandaag een tiental KMO’s, waaronderWHATTZ.
The post WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Gemiste kansen voor Lefevere en  koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gemiste kansen voor Lefevere en koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024

Bennett, Lafay, Foss en… that’s it. Alle belangrijke transfers in de toplaag van het internationale wielrennen zijn nu definitief afgerond. Twee nieuwe meesterknechten voor Van Aert en Evenepoel, de blije thuiskomst van een verloren zoon, de frisse koopwoede van Lidl-Trek en een tweede cleane (?) kans voor een ex-Giro- en Vueltalaureaat. Dit zijn de tien strafste ‘moves’ met het oog

Lees meer »
Geschatte opbrengst? 100 miljoen euro. Toch aarzelt regering met digitaks
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Geschatte opbrengst? 100 miljoen euro. Toch aarzelt regering met digitaks

De digitaks, die grote techbedrijven vanaf 2023 in ons land moesten betalen, komt er vooralsnog niet. “We wachten op een internationaal akkoord hierover”, aldus financiënminister Vincent Van Peteghem (CD&V). Experts reageren teleurgesteld: “Gelet op onze huidige budgettaire krapte is het haast schuldig verzuim deze maatregel – die andere Europese landen al wél namen – niet nu al in te voeren.”

Lees meer »
LIVE RED FLAMES. Belgen geloven volop in kwalificatie voor Final Four, maar wat met discutabele Schotland-Engeland?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE RED FLAMES. Belgen geloven volop in kwalificatie voor Final Four, maar wat met discutabele Schotland-Engeland?

Money time morgen in de Women’s Nations League. De inzet: groepswinst en Final Four. De opdracht voor de Red Flames: zelf winnen van Nederland en hopen dat Schotland niet verliest tegen Engeland. Die laatste partij is trouwens voer voor discussie, Engeland en Schotland maken samen deel uit van Team Great Britain op de Spelen volgend jaar en zouden het volgens

Lees meer »