Krantenkoppen

Schoolbus kantelt in ondergelopen straat nadat verbodsbord werd weggenomen: “Kindje en begeleidster op het droge gehaald”

In de Noordweststraat in Noordschote is een busje voor schoolvervoer dinsdagochtend gekanteld in de gracht. Dat gebeurde toen de weg in de ondergelopen straat door het water niet meer zichtbaar was. De brandweer moest met een jeep een kindje en een begeleidster bevrijden. Volgens de chauffeur was een verbodsbord weggehaald. “We roepen dan ook met aandrang op om alles te laten staan”, zegt brandweerkapitein Lode De Keyser.

Meer krantenkoppen in België

Emma
Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023
VRT NWS
VRT NWS

Emma Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023

Emma Meesseman is verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023. De Ieperse kreeg de titel tijdens een gala-avond in Roeselare. De verkiezing is een organisatie van Radio2, De Krant van West-Vlaanderen, Focus-WTV en de provincie West-Vlaanderen. “Ik had het niet verwacht, maar ik ben heel vereerd met de titel”, reageert de basketbalspeelster.

Lees meer »
Brad Pitt zoekt toenadering tot vervreemde kinderen: “Hij schreef hen brieven en nodigde hen uit voor verzoeningsgesprek”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Brad Pitt zoekt toenadering tot vervreemde kinderen: “Hij schreef hen brieven en nodigde hen uit voor verzoeningsgesprek”

De Amerikaanse acteur Brad Pitt (59) wil de band met zijn kinderen verbeteren. De acteur was het mikpunt van spot nadat zijn zoon Pax Thien (20) zich via sociale media uitliet over zijn vader: “Wat een f*cking slechte vader en world class a**hole”, klonk het. Toch wil Brad hem nu vergeven en de spanningen in het gezin Jolie-Pitt oplossen.

Lees meer »
Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’

“Bakkers klaar? En bakken maar!” Het populaire Play4-programma ‘Bake Off Vlaanderen’ komt dit jaar opnieuw met een kerstspecial. Daarin zullen vier bekende koppen de strijd met elkaar aangaan. De eerste kandidaat is stand-upcomedian Lukas Lelie (33). Dat maakte ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn (40) maandagavond bekend tijdens de ‘De ideale wereld’.

Lees meer »
Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat

Lissewege krijgt eindelijk, na jaren, op nieuw een bankautomaat. Die wordt momenteel geïnstalleerd in de Stationsstraat, in het gebouwtje van de stedelijke basisschool Ter Poorten. Op 22 december wordt de automaat in gebruik genomen.
The post Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch kampioen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch kampioen”

Tranen van geluk rolden over de wangen van Nick Van de Kerckhove. De 27-jarige veldrijder uit Beernem kroonde zich in Maldegem tot Belgisch kampioen bij de elite 3. Het is al zijn vierde kampioenstrui deze winter.
The post Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch

Lees meer »