Krantenkoppen

Spaanse rapper Valtònyc veroordeeld voor bedreigen van ordediensten

De Spaanse rapper Valtònyc, die zes jaar in ballingschap heeft doorgebracht in België, is door een Spaanse rechtbank tot twee jaar cel veroordeeld voor bedreigingen tegen ordediensten. Dat hebben de gerechtelijke diensten in Spanje bekendgemaakt.

Meer krantenkoppen in België

Buurtbewoner en politie redden onderkoelde dertiger uit beek: “Ik werd wakker van zacht hulpgeroep”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Buurtbewoner en politie redden onderkoelde dertiger uit beek: “Ik werd wakker van zacht hulpgeroep”

In het Oost-Vlaamse Kluisbergen is een 33-jarige man vrijdagnacht ternauwernood gered uit een ijskoude beek, dankzij het snelle handelen van buurtbewoner Katrien Van Houtte en het ingrijpen van de politie. “Wij slapen met ons raam open en ik werd wakker van zacht hulpgeroep”, zegt Katrien. “Ik belde het noodnummer, zijn stem was nauwelijks hoorbaar. Na lang zoeken werd de man

Lees meer »
Eerste keer vrouw kampioen bij De Vrolijke Vrienden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eerste keer vrouw kampioen bij De Vrolijke Vrienden

Feest in De Snooker in Meulebeke, vorige zaterdag, naar aanleiding van de kampioenhulde bij de kaartclub De Vrolijke Vrienden. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de club ging de kampioentitel naar een dame.
The post Eerste keer vrouw kampioen bij De Vrolijke Vrienden appeared first on KW.be.

Lees meer »
Tikkende tijdbom aan zee: KV Oostende snakt naar overname
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tikkende tijdbom aan zee: KV Oostende snakt naar overname

De tijd tikt in het nadeel van KV Oostende. De onderhandelingen over een nieuwe investeerder slepen aan, terwijl de club hoognodig vers kapitaal nodig heeft. Haalt KVO nog het einde van het jaar? De bekermatch tegen Genk van woensdagavond krijgt zo een wrange bijsmaak.
The post Tikkende tijdbom aan zee: KV Oostende snakt naar overname appeared first on KW.be.

Lees meer »
Jens Dendoncker krijgt per ongeluk fout postpakketje: “Dag Elke, ik weet niet of ik het juist draag, maar ik ga het wel houden”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jens Dendoncker krijgt per ongeluk fout postpakketje: “Dag Elke, ik weet niet of ik het juist draag, maar ik ga het wel houden”

Komiek Jens Dendoncker heeft een roze haarband met oortjes in de brievenbus gekregen. Maar het is niet van hem, het postpakketje is verkeerd afgeleverd. Hij richt zich dan ook tot de rechtmatige eigenaar, Elke. “Het is voornamelijk make-up en dit zat er ook bij”, vertelt hij in een video op Instagram. De roze haarband houdt hij graag zelf bij, de

Lees meer »
Nico Gillewy is de nieuwe T1 van VV Tielt (2A)
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nico Gillewy is de nieuwe T1 van VV Tielt (2A)

Twee weken nadat Ronny Houben de handdoek in de ring wierp, heeft tweedeprovincialer VV Tielt een nieuwe coach gevonden. Met Nico Gillewy haalde het bestuur een oude bekende terug naar de Europastad. Hem wacht de moeilijke taak om de ploeg terug op de rails te krijgen en het behoud in tweede provinciale veilig te stellen.
The post Nico Gillewy is

Lees meer »