Krantenkoppen

Tekenkunst als daad van verzet

12:54 De bekroonde Belgische documentairereeks ‘Draw for Change!’ richt de schijnwerper op zes vrouwelijke artiesten, die met potlood en papier hun nek uitsteken tegen geweld op vrouwen. De Mexicaanse Mar M…

Meer krantenkoppen in België

Britse Binnenlandminister zal in Rwanda nieuw migratieakkoord tekenen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Britse Binnenlandminister zal in Rwanda nieuw migratieakkoord tekenen

De Britse minister van Binnenlandse Zaken James Cleverly zal tijdens een bezoek aan het Oost-Afrikaanse Rwanda een nieuwe poging ondernemen om het migratieakkoord op de rails te krijgen. Nadat het Hooggerechtshof onlangs de Britse plannen afwees om vluchtelingen naar Rwanda te sturen, was premier Rishi Sunak op zoek naar een nieuwe manier om het plan juridisch waterdicht te krijgen.

Lees meer »
Bij deze makelaar worden huizen iedere week goedkoper: “Binnen 2 maanden kost het 20.000 euro minder”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bij deze makelaar worden huizen iedere week goedkoper: “Binnen 2 maanden kost het 20.000 euro minder”

Primeur op de vastgoedmarkt: bij immokantoor Henry Houser in Kortrijk daalt de vraagprijs van woonsten week na week. Kandidaat-kopers weten nu al hoeveel goedkoper hun droomwoning half januari zal zijn. Al mag er in de tussentijd natuurlijk geen andere koper opduiken. Makelaar Hendrik Tanghe legt uit hoe zijn systeem precies werkt. Wat zijn de voordelen en nadelen voor koper én

Lees meer »