Krantenkoppen

Van spotten met coming-out Conner Rousseau tot homo zijn als ziekte insinueren: nieuw toneelstuk ‘Mannen met hakken’ is allesbehalve woke

Afgelopen zondag ging Backstage Producties in Theater Elckerlyc in première met ‘Mannen met hakken.’ Een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken. Manou Kersting staat in voor de regie met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty op de planken. Showbits was erbij op de première en reporter Jarne sprong na de voorstelling meteen het podium voor een gesprek met de twee soapcollega’s.

Meer krantenkoppen in België

Israëlische autoriteiten arresteren Belg op Westelijke Jordaanoever
VRT NWS
VRT NWS

Israëlische autoriteiten arresteren Belg op Westelijke Jordaanoever

De Israëlische autoriteiten hebben gisteren een Belg gearresteerd op de Westelijke Jordaanoever. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken aan onze redactie. Israël beweert dat de vrouw sympathieën zou hebben voor de terroristische Palestijnse organisatie Hamas, maar de internationale organisatie waar de vrouw deel van uitmaakt, ontkent dat.

Lees meer »
RECENSIE. ‘Napoleon’: “Deze film grijpt je van bij het begin bij de keel. Letterlijk”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

RECENSIE. ‘Napoleon’: “Deze film grijpt je van bij het begin bij de keel. Letterlijk”

“Een militair genie met één zwakke plek.” Zo portretteert regisseur Ridley Scott (85) de legendarische Napoleon in z’n gelijknamige film. De hoofdrol is weggelegd voor Joaquin Phoenix (49), en dat was een geniale keuze, vindt Aagje Vanthomme. Zij kon de prent nu al bekijken en geeft voor ons haar ongezouten mening. “Ik beken: voor de film had ik weinig belangstelling

Lees meer »
“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”

Royalty-auteur Omid Scobie, bekend van ‘Finding Freedom’, heeft een nieuw boek klaar. In ‘Endgame’ doet hij heel wat onthullingen over de vete tussen prins Harry en Meghan Markle, en de rest van de Britse royals. Scobie zou volgens velen een rechtstreekse lijn hebben naar Meghan, waardoor zijn vertellingen steeds met veel aandacht worden gelezen. De man meent onder andere dat

Lees meer »
Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet”

Vorige week zaterdag opende, na een schrikkeljaar, Christmas World opnieuw zijn deuren in de Kapellestraat. Uitbaatster Naima Ceylan (39) haalt met haar vijf kerstwinkels zelf ook haar hartje op aan kerst. “Wie wordt daar nu níet vrolijk van?”
The post Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Audrey (15) verloor haar beide handen en benen door sepsis: “Soms denk ik: waarom ik? Ik wens het niemand toe”
VRT NWS
VRT NWS

Audrey (15) verloor haar beide handen en benen door sepsis: “Soms denk ik: waarom ik? Ik wens het niemand toe”

Toen Audrey 14 maanden oud was, kreeg ze sepsis. Door de aandoening, in de volksmond bekend als "bloedvergiftiging", werden haar beide handen en benen geamputeerd. "Had ze niet zulke zware amputaties gehad als men sneller had gereageerd? Die vragen blijven", zegt haar mama in een reportage van "Pano". Audrey en haar mama vragen meer aandacht voor sepsis, een aandoening die

Lees meer »
80 Belgen en rechthebbenden hebben Gaza verlaten
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

80 Belgen en rechthebbenden hebben Gaza verlaten

Tachtig Belgen en rechthebbenden hebben Gaza verlaten via de grensovergang in Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Dat meldt minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib op X, het voormalig Twitter. “Onze teams staan klaar om hen te ontvangen en te helpen”, klinkt het.

Lees meer »
Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend

Eind oktober raakte bekend dat Club Brugge vorig seizoen een recordopbrengst van 176 miljoen euro kon boeken – nooit eerder boekte een Belgische voetbalclub zoveel inkomsten. Het is bijna een afscheidcadeautje: precies een maand later maakt Club Brugge bekend dat CEO Vincent Mannaert op het einde van dit seizoen opstapt.
The post Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend appeared first

Lees meer »
Koen Crucke komt met verrassende boodschap voor ‘Samson & Marie’: “Ik zou, denk ik, toch opnieuw ‘ja’ zeggen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Koen Crucke komt met verrassende boodschap voor ‘Samson & Marie’: “Ik zou, denk ik, toch opnieuw ‘ja’ zeggen”

Niet alleen politici komen terug op gemaakte beslissingen, ook acteur Koen Crucke (71) durft abrupt van gedacht veranderen. Na dat eerder bekend raakte dat het personage Alberto geschrapt werd in de ‘Samson & Marie’-kerstshow, staat de deur opnieuw op een kier. “Als ze mij volgend jaar bellen, en het staat mij aan wat ze voorstellen, spring ik opnieuw het podium

Lees meer »
Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt beste bescherming voor vrouwen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt beste bescherming voor vrouwen

Als een wettelijk samenwonend koppel uit elkaar gaat, dan wordt vooral de economisch zwakkere partner daar de dupe van. Vaak is dat een vrouw. Hetzelfde geldt voor getrouwde koppels met scheiding van goederen. Dat blijkt uit een studie die staatssecretaris voor Gelijke Kansen Marie-Colline Leroy (Ecolo) dinsdag voorstelt. Het huwelijk met gemeenschap van goederen biedt de beste bescherming.

Lees meer »
61-jarige fietser in levensgevaar na val in gracht: onderzoek naar omstandigheden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

61-jarige fietser in levensgevaar na val in gracht: onderzoek naar omstandigheden

De hulpdiensten werden woensdagavond opgeroepen nadat een passant een fietser aantrof in het water van de gracht langs de landelijke Klarewal in Alveringem. De 61-jarige man uit Lo-Reninge lag met zijn gezicht in het water en moest ter plaatse gereanimeerd worden. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzocht of de man het slachtoffer werd van

Lees meer »
Dit is de Hongaarse vrouw naast Geert Wilders: “Zij is thuis de baas”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dit is de Hongaarse vrouw naast Geert Wilders: “Zij is thuis de baas”

Mocht Geert Wilders minister-president worden, dan wordt Krisztina Marfai de premiersvrouw. Ze zijn al meer dan dertig jaar getrouwd. Maar wie is de Hongaarse die naast Geert Wilders staat, en wat houdt haar bezig, behalve haar mysterieuze job? “Ze is een hele lieve vrouw. Maar als ik iets gewaagd zeg, dan geeft ze tegengas. Ze vindt per definitie iets wat

Lees meer »