Krantenkoppen

Vier Britse jongens spoorloos verdwenen tijdens roadtrip

Vier jonge mannen lijken sinds afgelopen zondagochtend van de aardbodem verdwenen. Het kwartet is volgens agenten voor het laatst gezien in een zilverkleurige Ford Fiesta in het gebied rond Harlech en Porthmadog in Gwynedd in Noord-Wales. Dat meldt Sky News.

Meer krantenkoppen in België

Sportdienst organiseert informatiesessies
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sportdienst organiseert informatiesessies

De Ledegemse sportdienst organiseerde een tweedelige informatiesessie om sportclubs in Ledegem grondig te informeren en te ondersteunen. “De sessie behandelde twee belangrijke aspecten van de wetgeving die van groot belang zijn voor sportverenigingen: de vzw-wetgeving en de -vrijwilligerswetgeving. Dit initiatief werd genomen met het oog op de naderende wijzigingen in de wetgeving, die van kracht
The post Sportdienst organiseert informatiesessies

Lees meer »
Katrien (42) ligt in bed wanneer ze opeens hulpgeroep hoort: “Voor de agenten was het zoeken naar naald in hooiberg”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Katrien (42) ligt in bed wanneer ze opeens hulpgeroep hoort: “Voor de agenten was het zoeken naar naald in hooiberg”

In het Oost-Vlaamse Zulzeke bij Kluisbergen, is een dertiger vrijdagnacht uit een ijskoude beek gered. De man heeft zijn leven te danken aan het alerte optreden van Katrien Van Houtte (42). “Een heldin moet je me nu ook niet gaan noemen, hoor, maar ik heb een heel scherp gehoor en heb gereageerd zoals allicht iedereen dat zou doen”, getuigt ze.

Lees meer »
Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Onlangs opende multidisciplinaire kinderpraktijk Kind de deuren aan het Stationsplein. “Aangezien we tal van disciplines onder één dak aanbieden, zijn we in de wijde regio een unicum”, zegt kinderarts Jo Keepers (38), die met Kind een droom in vervulling ziet gaan. In haar trendy ingerichte praktijkgebouw, waarin de kabinetten de namen Hert, Beer, Muis, Konijn
The post Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Lees meer »
Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau

Er is een nieuwe Veurnse culinaire hotspot toegevoegd in de Gault&Millau-gids. Simon en Norah van Noek zijn nog maar open sinds februari en prijken nu met 12 op 20 in de bekende culinaire gids.
The post Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch kampioen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch kampioen”

Tranen van geluk rolden over de wangen van Nick Van de Kerckhove. De 27-jarige veldrijder uit Beernem kroonde zich in Maldegem tot Belgisch kampioen bij de elite 3. Het is al zijn vierde kampioenstrui deze winter.
The post Nick Van de Kerckhove grijpt nationale titel bij de elite 3: “Ik was bijna geen renner meer en nu ben ik Belgisch

Lees meer »
Els Pynoo viert 25 jaar Vive la Fête: “Hoe meer ik spring en dans, hoe energieker ik me voel”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Els Pynoo viert 25 jaar Vive la Fête: “Hoe meer ik spring en dans, hoe energieker ik me voel”

Met een uitverkochte Ancienne Belgique en Roma in december viert electropopband Vive la Fête haar 25-jarig bestaan. Voor frontvrouw Els Pynoo, afkomstig uit Marke bij Kortrijk, een moment van terugblikken maar ook vooruitkijken. Want Els is nog niet uitgezongen, laat staan uitgedanst. Het voorbije jaar was allesbehalve lief voor haar, maar zo lang ze levenslust put uit Vive la Fête,

Lees meer »
Familie Buyse wint puzzelkampioenschap
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Familie Buyse wint puzzelkampioenschap

De jonge garde van JongeHelden bokste de familiedag van de Gezinsbond in elkaar: stoverij met frieten, gepaste muziek en het puzzelkampioenschap. Net als vorig jaar gingen Mieke Desplenter, Peter Buyse, Elisa Buyse en Bram Schepens met de overwinning lopen. Elisa is trots. “Als kind maakte ik al graag puzzels, maar het duurde tot corona tot
The post Familie Buyse wint

Lees meer »