Krantenkoppen

Vier tieners vermist nadat ze gingen kamperen in Wales: reddingsteams vinden wagen terug

Hulpdiensten zijn in het noorden van Wales met man en macht op zoek naar vier vermiste tieners. De jongens zijn spoorloos nadat ze gingen kamperen in de buurt van Snowdonia National Park. Sinds zondagochtend is er niets meer van hen vernomen. Even na 13 uur vanmiddag meldde de politie van Noord-Wales op X dat de wagen van de vier was teruggevonden.

Meer krantenkoppen in België

Ouders en zus van verongeluk­te Lauren (20): “We vinden een béétje troost in het besef dat hij op zijn gelukkigst is gegaan”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ouders en zus van verongeluk­te Lauren (20): “We vinden een béétje troost in het besef dat hij op zijn gelukkigst is gegaan”

Diepenbeek neemt maandag afscheid van een supergeliefde jongen. Van Lauren Adamczyk (20), die vorige week zaterdag werd doodgereden op straat. Vriend van velen. Een jongen die al heel lang wist dat je het best leeft alsof elke dag je laatste is. Zijn ouders, zus en vrienden geven hem hier het mooiste eerbetoon. “We hebben hem eigenlijk nooit ongelukkig geweten.”

Lees meer »
NMBS biedt voortaan gratis drinkwater aan in stations
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

NMBS biedt voortaan gratis drinkwater aan in stations

De NMBS heeft in zes stations watertappunten geïnstalleerd waar reizigers hun drinkbus gratis kunnen vullen met gefilterd kraantjeswater. Tegen eind volgend jaar zal de spoorwegmaatschappij die dienst in een honderdtal stations aanbieden, zo meldt ze vrijdag in een persbericht.

Lees meer »
“Betaal ik hier 355 dollar voor?” Na Enrique Iglesias zet ook Jason Derulo kwaad bloed bij fans met vals gezang
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Betaal ik hier 355 dollar voor?” Na Enrique Iglesias zet ook Jason Derulo kwaad bloed bij fans met vals gezang

Jason Derulo (34) was de headliner van de jaarlijkse RNB Fridays Live in Australië, maar daar was niet iedereen even gelukkig mee. “We zijn weggegaan omdat het zo slecht was”, schrijft iemand op TikTok. De Amerikaanse zanger zou vals hebben gezongen tijdens shows in Perth, Sydney en Melbourne. Maar andere fans verdedigen de artiest en steken het op technische problemen.

Lees meer »
Brugge heeft geen veilig huis voor slachtoffers van intrafamiliaal geweld
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugge heeft geen veilig huis voor slachtoffers van intrafamiliaal geweld

Dit jaar heeft de politie van Brugge al 470 meldingen gekregen van intrafamiliaal geweld. Tot spijt van raadslid Karin Robert (Groen) wil Brugge bij gebrek aan Vlaamse subsidies geen veilig huis voor slachtoffers oprichten. Oostende, Kortrijk en Gent hebben zo’n huis wel.
The post Brugge heeft geen veilig huis voor slachtoffers van intrafamiliaal geweld appeared first on KW.be.

Lees meer »
Mucomedicijn kan Julie (11) normale jeugd geven, maar ze krijgt het niet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Mucomedicijn kan Julie (11) normale jeugd geven, maar ze krijgt het niet

Al haar hoop had Caroline Cambré uit Stabroek op het veelbelovende mucomedicijn Kaftrio gevestigd. Maar: door een speling in de procedures krijgt haar dochter geen terugbetaling. En het zelf betalen, is niet vol te houden. De kuur kost tot 15.000 euro per maand. “Maar als ze verder achteruit gaat, belandt Julie voor haar 18de op de transplantatielijst.”

Lees meer »
Exact 20 jaar geleden werd Willy’s zoon doodgereden, maar dader werd nooit gevonden: “Ik wil het ook niet meer”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Exact 20 jaar geleden werd Willy’s zoon doodgereden, maar dader werd nooit gevonden: “Ik wil het ook niet meer”

Precies 20 jaar geleden, op zondag 23 november 2003, werd Bart Kerremans (17) om 6.15 uur overreden door een zware terreinwagen in de Molenstraat in Nieuwenrode (Kapelle-op-den-Bos). Bart overleed ter plaatse. De dader pleegde vluchtmisdrijf en werd nooit gevonden. Vader Willy Kerremans (69) hoopt er ook niet meer op. “Het slijt, maar het gemis blijft immens”, zegt hij.

Lees meer »
Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende

De vier autonome gemeentebedrijven in Oostende zijn samengevoegd tot een nieuw Autonoom Gemeentebedrijf Oostende. De Stad stelt nu Filip Roelandt aan als Algemeen directeur van het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende.
The post Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »
Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Dit suggereert dat het hele kinderfeest racistisch is”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Dit suggereert dat het hele kinderfeest racistisch is”

Een gepland bezoek van ‘Queen Nikkolah’ aan Gent maakte gisteren boze reacties los en leidde zelfs tot spanning tot in het stadsbestuur. Het gaat om een artistiek project van een zwarte, vrouwelijke ‘Sinterklaas’. Dat die in het stadhuis zou worden ontvangen, en net op 6 december, was voor velen een brug te ver. Na de heisa wordt het evenement verplaatst.

Lees meer »
Jennifer Lopez heeft ruzie met ‘luie’ echtgenoot Ben Affleck over hondenpoep: “Huur bedrijf in om het op te rapen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jennifer Lopez heeft ruzie met ‘luie’ echtgenoot Ben Affleck over hondenpoep: “Huur bedrijf in om het op te rapen”

Het hondenpoep-probleem ten huize Lopez en Affleck brengt heel wat discussie met zich mee. Jennifer Lopez (54) en Ben Affleck (51) delen hun huis met maar liefst acht viervoetige vrienden, maar het lijkt erop dat de achtergelaten uitwerpselen niet worden opgeruimd. Jennifer hecht veel waarde aan discipline als het gaat om de zorg voor hun harige metgezellen, maar Ben is

Lees meer »