Krantenkoppen

Vrouw van Ronnie O’Sullivan zag hoe pijn en demonen snookerlegende soms verscheurden: “Jezus, waarom doet hij dit?”

In de documentaire ‘Ronnie O’Sullivan: The Edge of Everything’ geeft de Britse snookerlegende (47) een inkijk in de demonen die hem jarenlang achtervolgd hebben. Met zijn vader, die omwille van moord een celstraf van twaalf jaar uitzat, als grote katalysator. Op zijn zestiende moest de snookerlegende dat nieuws verwerken. Onder meer zijn huidige partner en vrouw Laila Rouass getuigt hoeveel het leven en snooker emotioneel al van O’Sullivan gevergd hebben. “Waarom gaat hij hier nog mee verder? Dat moet zo zelfvernietigend zijn.”

Meer krantenkoppen in België

Restaurant Boîte in Sint-Idesbald is een van de nieuwkomers in Gault&Millau: “We zorgen voor een culinaire wereldreis op je bord”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Restaurant Boîte in Sint-Idesbald is een van de nieuwkomers in Gault&Millau: “We zorgen voor een culinaire wereldreis op je bord”

Boîte is een van de nieuwkomers in de nieuwe Gault&Millau met 12 op 20. Chef Hilde Stekelorum en gastheer Bernard Vandeputte baten sinds juni 2017 Boîte uit in de Oostendelaan in Sint-Idesbald.
The post Restaurant Boîte in Sint-Idesbald is een van de nieuwkomers in Gault&Millau: “We zorgen voor een culinaire wereldreis op je bord” appeared first on KW.be.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”

In de Gazastrook is vrijdagochtend de afgesproken gevechtspauze ingegaan. Hamas heeft vanmiddag ook dertien Israëlische gijzelaars en ook nog eens tien Thaise gijzelaars en één Filipijnse vrijgelaten. Israël heeft in ruil vanavond 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Het gaat om de eerste vrijlatingen als onderdeel van de gevangenenruil tussen Hamas en Israël. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
Is radicaal-rechts in opmars in Europa of lijkt dat maar zo?
VRT NWS
VRT NWS

Is radicaal-rechts in opmars in Europa of lijkt dat maar zo?

Als Geert Wilders er in slaagt om met zijn PVV in Nederland een regering op de been te brengen, wordt hij de derde radicaal-rechtse regeringsleider op dit moment in Europa. Ook in andere nationale regeringen van Europese landen besturen radicaal-rechtse partijen mee. Kunnen we spreken van een radicaal-rechtse golf?

Lees meer »
Verdachte opgepakt voor stalbrand in Bever
VRT NWS
VRT NWS

Verdachte opgepakt voor stalbrand in Bever

De politie heeft een man opgepakt die verdacht wordt van brandstichting in Bever. De man zou er een drietal weken geleden een brand hebben gesticht in een stal van een boerderij. Hij werd op 18 november opgepakt en blijft voorlopig aangehouden.

Lees meer »
Crisis aan de grens tussen Rusland en Finland: “Poetin speelt luguber spel met mensenlevens”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Crisis aan de grens tussen Rusland en Finland: “Poetin speelt luguber spel met mensenlevens”

Finland heeft de grens met Rusland op slot gegooid vanwege de migrantenstroom uit dat land. Alle negen grensposten zijn dicht. De Finnen beschuldigen de Russen ervan moedwillig een vluchtelingenstroom richting Europa in gang te zetten. Moskou vindt net dat Europa voor extra dreiging zorgt. “Poetin krijgt sowieso zijn zin”, stelt de Nederlandse ex-luitenant-kolonel én defensiedeskundige Patrick Bolder.

Lees meer »