Krantenkoppen

VVVD-leider Yesilgöz sluit samenwerking met “premier Wilders” uit

Dilan Yesilgöz, de leider van de Nederlandse liberale partij VVD, wil niet in een regering stappen als de extreemrechtse politicus Geert Wilders (PVV) premier wordt. Dat heeft ze dinsdag, een dag voor de Nederlandse parlementsverkiezingen, duidelijk gemaakt op NPO Radio 1.

Meer krantenkoppen in België

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

Lees meer »
Netanyahu tikt De Croo hard op de vingers
De Standaard
De Standaard

Netanyahu tikt De Croo hard op de vingers

De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Eli Cohen, heeft de ambassadeurs van Spanje en België op het matje geroepen. De Spaanse en Belgische premiers Pedro Sánchez en Alexander De Croo bezoeken momenteel de regio. Ze riepen Israël daarbij op om meer te doen om de levens van burgers in Gaza te sparen en om het internationale recht te respecteren.‘Wij veroor­delen

Lees meer »
Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”

Zondag 3 december is Internationale Dag voor Personen met een Beperking. Voor Stijn Vandamme, ambassadeur van de InclusieAmbassade, een aanleiding om nog maar eens aandacht te vragen voor een meer inclusief beleid in onze steden en gemeenten. “Ik zou graag gezien worden als een inwoner van Jabbeke, niet als een inwoner met een beperking.”
The post Stijn (30) roept op

Lees meer »
Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau

Er is een nieuwe Veurnse culinaire hotspot toegevoegd in de Gault&Millau-gids. Simon en Norah van Noek zijn nog maar open sinds februari en prijken nu met 12 op 20 in de bekende culinaire gids.
The post Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
Bart Kaëll ontpopt zich tot gevreesd jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bart Kaëll ontpopt zich tot gevreesd jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?

Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is het nieuwe programma ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor ‘Soundmixshow’-icoon Bart Kaëll, die transformeert van vrolijke host naar gevreesd jurylid. Wat maakt dit programma zo verschillend dan zijn voorganger? En wat doet het met Bart om zo zijn ongezouten

Lees meer »
Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten

Sinds dinsdag 24 oktober is Fluvius op vraag van Stad Kortrijk van start gegaan met het aanpassen van de branduren van de openbare verlichting. De deadline van eind december zal makkelijk gehaald worden. Ten laatste 15 december ligt overal in Kortrijk opnieuw de openbare verlichting aan in het donker.
The post Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een

Lees meer »
Spreekverbod voor Donald Trump in beroep bevestigd
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Spreekverbod voor Donald Trump in beroep bevestigd

Een hof van beroep in New York heeft het spreekverbod bevestigd dat de Amerikaanse oud-president Donald Trump kreeg opgelegd in een fraudezaak. Ook zijn advocaten moeten zich onthouden van kritiek op rechtbankpersoneel. Dat melden Amerikaanse media.

Lees meer »
Kraanman Johan in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “Harde job, maar de uitzichten daarboven zijn fenomenaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kraanman Johan in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “Harde job, maar de uitzichten daarboven zijn fenomenaal”

Stuntmannen, ontmijners, boomchirurgen, professionele duikers: ze passeren allemaal in de nieuwe realityreeks ‘De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’ die sinds deze week te zien is op VTM2. Ook Johan Gysels heeft geen alledaagse nine-to-five job: in de tweede aflevering zie je de 60-jarige torenkraanmonteur in actie op Oosteroever. “Niet voor mensen met hoogtevrees”, aldus de Handzamenaar.
The post Kraanman Johan in

Lees meer »