Krantenkoppen

Waarom Acid een boete tot 80.000 euro riskeert: “Misschien moet ik de FOD Economie zelf aanklagen”

Omdat Nathan Vandergunst, beter bekend als Youtuber Acid, zijn adres niet wil delen op zijn sociale media, hangt hem een boete tot 80.000 euro boven het hoofd. “Misschien moet ik de FOD Economie zelf aanklagen voor schending van de privacy”, zegt hij.

Meer krantenkoppen in België

Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating

De Palestijnse activiste Ahed Tamimi (22), die begin november op de Westelijke Jordaanoever werd opgepakt door het Israëlische leger, staat volgens Israëlische media op de lijst van Palestijnse gevangenen die dinsdag vrijgelaten zullen worden in ruil voor Israëlische gijzelaars. Tamimi duikt al sinds haar 11de op in protestvideo’s en groeide uit tot een icoon van het Palestijnse verzet.

Lees meer »
Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want vanaf middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
Stad Oostende brengt behoeften van senioren in kaart
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stad Oostende brengt behoeften van senioren in kaart

De afgelopen maanden vulden 670 Oostendse zestigplussers een vragenlijst in over diverse levensfacetten zoals wonen, welzijn, gezondheid, mobiliteit en vrije tijd. Het Ouderenbehoefteonderzoek is een samenwerking tussen Stad Oostende, de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en Hogeschool Gent. Aan de hand van die enquête zal de Stad de beleidslijnen voor komende jaren vastleggen. Professor Nico De Witte (VUB) presenteerde de resultaten

Lees meer »
Dode bij brand in caravan in Aarschot
VRT NWS
VRT NWS

Dode bij brand in caravan in Aarschot

Bij een uitslaande brand in een caravan in Aarschot is woensdagmorgen een dodelijk slachtoffer gevallen. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de caravan in lichterlaaie. Voor de persoon in de caravan kwam alle hulp te laat.

Lees meer »
Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante

In tweede nationale van het herenvolleybal staat dit weekend de absolute topper op de kalender. Met Balti Kortrijk Spurs en Knack Roeselare B nemen de eerste en tweede in de stand het tegen elkaar op.
The post Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante appeared first on KW.be.

Lees meer »
IN KAART West-Vlaanderen telt hoogste aantal personen in schuldbemiddeling: “Eén tegenslag kan meer dan genoeg zijn”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

IN KAART West-Vlaanderen telt hoogste aantal personen in schuldbemiddeling: “Eén tegenslag kan meer dan genoeg zijn”

Nergens zitten er zoveel mensen in schuldbemiddeling als in West-Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers die die Kamerlid Vicky Reynaert (Vooruit) opvroeg bij de minister van Armoedebestrijding Karine Lalieux. Vorig jaar stonden er in alle West-Vlaamse OCMW’s maar liefst 14.199 dossiers open. De Beernemse Jana Bamps (33) is daar eentje van: “Ik dacht dat het mij nooit zou overkomen, maar soms

Lees meer »