Krantenkoppen

Weerbericht: Veel wolken met enkele buien

Dinsdag wordt het bewolkt met kans op enkele buien. Aan het einde van de dag komen er mogelijk wel enkele opklaringen en wordt het meestal droog. De maxima liggen rond 10 graden, meldt het KMI.

Meer krantenkoppen in België

De Kaai organiseert spinningmarathon ten voordele van lokaal goede doel ‘Warriors Against Cancer’
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Kaai organiseert spinningmarathon ten voordele van lokaal goede doel ‘Warriors Against Cancer’

Op vrijdag 8 december organiseert fitnesscentrum De Kaai in Kortrijk een spinningmarathon van 12 tot 20 uur ten voordele van het lokale goede doel ‘Warriors against Cancer’ uit Marke. “Deelnemers betalen 5 euro die integraal wordt doorgestort naar het goede doel, De Kaai verdubbelt dan nog eens het ingezamelde bedrag”, zegt zaakvoerder Manu Huyzentruyt (26).
The post De Kaai organiseert

Lees meer »
Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende

De Amerikaanse rapper Jeffery Lamar Williams, beter bekend als Young Thug (32), wordt door de openbaar aanklager in Atlanta beschuldigd van het leiden van een criminele bende. Ook zou zijn label YSL volgens de aanklacht dienen als bron van criminele activiteiten. In het proces, dat maandag van start ging, worden de teksten van de muzikant gebruikt als bewijsmateriaal.

Lees meer »
Van de hele bouwsector hebben zij het hardst te lijden onder nat weer: “Klanten begrijpen het soms gewoon niet”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Van de hele bouwsector hebben zij het hardst te lijden onder nat weer: “Klanten begrijpen het soms gewoon niet”

Nat weer en dus ziet de bouw af. De grootste slachtoffers zijn de dak- en grondwerkers. Aannemers kunnen, als het regent, meestal omschakelen naar binnenwerken, maar zij hebben weinig keuze. Bij Tectum, marktleider voor platte daken, hebben ze in de voorbije maand al zo’n zeven werkdagen verloren. Zeven dagen dus dat de 270 arbeiders werkloos zijn en ook een pak

Lees meer »
Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest

Komende zaterdag 25 november zal de Wingense parochie Wildenburg in feeststemming verkeren want de Sint-Elooisgilde organiseert opnieuw het gelijknamige feest. Dit jaar zijn Jimmy Schelstraete en Robin Algoedt dekens van dienst.
The post Sint-Elooisgilde Wildenburg telt af naar jaarlijks feest appeared first on KW.be.

Lees meer »
Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby
De Standaard
De Standaard

Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby

Het heeft Anderlecht bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk heeft het RWDM toch aan de kant kunnen zetten. Na driekwart wedstrijd stond het nog 0-1, maar Dreyer en Vazquez zorgden voor de 2-1 zege. In Leuven trok Ferran Jutglà Club Brugge over de streep (0-1). Gent eindigde de zegereeks van leider Union met een 1-1 gelijkspel. KV Mechelen deed

Lees meer »