Krantenkoppen

‘Welcome to the AA’-kompanen Alex Agnew en Andries Beckers presenteren ‘kerstconcert’ van Bazart in Sportpaleis

Op 23 december treedt Bazart op in het Antwerpse Sportpaleis. Maar het gaat niet om zomaar een concert, Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons willen er “een heus kerstfeestje van maken”, waarvoor ze heel wat bekende collega’s uitnodigen.

Meer krantenkoppen in België

Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem

In een ruimer nieuw pand tegenover de markt van Veldegem heeft damesmodezaak ‘La Belle Fille’ voortaan een nieuwe stek. Er is veel meer ruimte voor voldoende nieuwe collecties en om meer klanten rustig de tijd geven. Om dames betaalbaar een geknipte outfit te laten vinden.
The post Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Amper maand na geboorte dochtertje: relatiebreuk voor Neymar na gelekte berichten met OnlyFans-model
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amper maand na geboorte dochtertje: relatiebreuk voor Neymar na gelekte berichten met OnlyFans-model

Opnieuw een relatiebreuk voor de Braziliaanse stervoetballer Neymar Jr (31). Zijn relatie met WAG Bruna Biancardi (29) – met wie hij vorige maand nog een dochter kreeg – is afgesprongen, amper enkele dagen nadat Neymar naaktfoto’s gevraagd zou hebben aan Aline Farias, een OnlyFans-model. Zij lekte eerder deze week privéberichten op ‘X’, die verzonden zouden zijn door de Braziliaan.

Lees meer »
Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen

De Servische Progressieve Partij (SNS) van de nationalistische president Aleksander Vucic organiseert de aankoop van stemmen via een callcenter. Dat blijkt woensdag uit onderzoek van het Centrum voor Onderzoeksjournalistiek in Servië. Medewerkers van een callcenter in dienst van de partij kunnen hun loon verdrievoudigen als ze kunnen bewijzen dat ze voor SNS-kandidaten stemmen. In Servië staan op 17 december vervroegde

Lees meer »
Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem

Op zondag 3 december vindt al voor de 18de keer de Kerstloop in Waregem plaats. Alle formaliteiten gebeuren traditioneel in de onmiddellijke nabijheid van de kerk op de wijk De Biest, Bieststraat te Waregem.
The post Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich aan kantoor van premier op straat vast: “Ik nodig De Croo uit om zich eens als een leider te gedragen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich aan kantoor van premier op straat vast: “Ik nodig De Croo uit om zich eens als een leider te gedragen”

Activist Wouter Mouton heeft zich deze middag vastgelijmd op de openbare weg aan het kantoor van de premier van België in de Brusselse Wetstraat. Dat deed hij naar aanleiding van de conferentie van de Verenigde Naties over klimaatverandering die vandaag start in Dubai. Met een slabbetje rond de nek eiste hij aandacht voor het klimaatbeleid.

Lees meer »
Bewoners onteigenen voor een golfterrein, kan dat zomaar?
VRT NWS
VRT NWS

Bewoners onteigenen voor een golfterrein, kan dat zomaar?

Kan je de grond van een bewoner onteigenen om een golfhotel te bouwen? Voor de bouw van een golfcomplex in Knokke-Heist werd geprobeerd om de grond van boer Ronny Van Belleghem te onteigenen. Dat bracht de reportage van "Pano" over mogelijke belangenvermenging van bouwpromotoren en de lokale politiek in Knokke-Heist aan het licht. "Onteigeningen kunnen en gebeuren ook, maar nooit

Lees meer »
Nu iedereen weer volop loopt te snotteren: wat helpt wel én niet bij een verkoudheid? “Laat gember, knoflook en honing maar links liggen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nu iedereen weer volop loopt te snotteren: wat helpt wel én niet bij een verkoudheid? “Laat gember, knoflook en honing maar links liggen”

Momenteel lijkt iedereen weer te niezen en te snotteren. Komt dit door het koude grijze weer van de afgelopen weken? In welk seizoen heb je het meeste kans om een verkoudheid op te lopen? Wat veroorzaakt een verkoudheid? En wat kan je er het best tegen doen? Onze wetenschapsjournalist Martijn Peters zocht het uit. “Een verkoudheid kan veroorzaakt worden door

Lees meer »