Krantenkoppen

Wildkakker die toesloeg in winkelstraten aan de kust, krijgt alsnog effectieve straf

Een 62-jarige man heeft in de Brugse rechtbank alsnog 10 maanden effectief gekregen voor openbare zedenschennis. D.D. raakte bekend als “de wildkakker”, nadat hij in meerdere winkelstraten aan de kust zijn behoefte deed op straat.

Meer krantenkoppen in België

Felle discussie rond eventuele verkoop grond van gemeente, oppositie is kritisch: “Dossier is bezwaard met fouten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Felle discussie rond eventuele verkoop grond van gemeente, oppositie is kritisch: “Dossier is bezwaard met fouten”

In een uitgebreid betoog maakte Groen-raadslid Yves De Bosscher brandhout van het dossier om grond te verkopen in de Spinnerijstraat in Moen. Zo ging de prijs van 90 naar 48,66 euro per vierkante meter. De andere oppositiepartijen volgden hem en hadden eveneens opmerkingen. Het punt werd uitgesteld.
The post Felle discussie rond eventuele verkoop grond van gemeente, oppositie is kritisch:

Lees meer »
Ongena: “Stem voor N-VA is stem voor opnieuw maandenlange blokkering”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Ongena: “Stem voor N-VA is stem voor opnieuw maandenlange blokkering”

Voor Open VLD-voorzitter Tom Ongena tonen de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever aan dat een stem voor N-VA zal leiden tot “opnieuw maandenlange blokkering”. “Zoals na de vorige verkiezingen. Zijn waanidee over confederalisme zorgde toen voor meer dan een jaar politieke impasse, die ons toen 10 miljard heeft gekost. Dat kunnen we ons niet veroorloven”, zegt Ongena.

Lees meer »
“Plots was het spekglad en lagen er overal kapotte wagens en brokstukken”: hoe hagelbui een kettingbotsing veroorzaakte op de A11
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Plots was het spekglad en lagen er overal kapotte wagens en brokstukken”: hoe hagelbui een kettingbotsing veroorzaakte op de A11

Dat er ‘slechts’ drie slachtoffers zijn gevallen en iedereen bij bewustzijn was, is voor iedereen een grote opluchting. Maar de materiële schade na de kettingbotsing op de A11 in Knokke-Heist is wel zéér groot. Tien wagens en twee vrachtwagens deelden in de brokken. “Ik begon te slingeren bij het afremmen en plots reden twee andere wagens me aan.”
The post

Lees meer »
LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Flames arriveren in Leuven – Bondscoach Serneels: “Speelsters hebben juiste focus”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Flames arriveren in Leuven – Bondscoach Serneels: “Speelsters hebben juiste focus”

De Red Flames staan voor een cruciaal tweeluik in de Nations League. Als ze beide wedstrijden – vandaag thuis tegen Schotland en volgende week dinsdag 5 december in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen van volgend

Lees meer »
Zanglust in Tielt in The Roaring Twenties
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zanglust in Tielt in The Roaring Twenties

Zoals de traditie het wil verzamelden de leden van het Koninklijke Koor en Orkest Zanglust vzw uit Tielt voor hun jaarlijkse Sint-Ceciliaviering volledig in thematische outfit. Deze keer was het thema The Roaring Twenties.
The post Zanglust in Tielt in The Roaring Twenties appeared first on KW.be.

Lees meer »
Wordt Kloen allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen? “Ons doel? Het leven van zieke kindjes beter maken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wordt Kloen allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen? “Ons doel? Het leven van zieke kindjes beter maken”

Wie wordt de opvolger van Maaike Cafmeyer als West-Vlaams Ambassadeur? Dat komen we te weten op 29 november, maar die avond wordt ook een goed doel bekroond. KW gaat samen met de Provincie, Radio2 en Focus-WTV op zoek naar de allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen. In aanloop naar deze verkiezing stellen we elke week een van de zes genomineerde organisaties

Lees meer »