Krantenkoppen

Antwerp heeft geen kind aan onmachtig Charleroi en sluipt opnieuw top zes binnen

The Great Old heeft zijn start van het kalenderjaar niet gemist. Een weliswaar gehavend Charleroi ging voor de bijl met duidelijke 4-1-cijfers.

Meer krantenkoppen in België

“Ze willen Europa kapotmaken”: EU-baas Von der Leyen haalt ongezien hard uit naar “de vrienden van Poetin”

Geert Wilders van de Nederlandse radicaal-rechtse PVV en Marine Le Pen van het Franse rechts-populistische Rassemblement National zijn vrienden van Poetin die de EU willen vernietigen. Dat zei de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen (65) maandag in Berlijn, meldt de Volkskrant. Het is uitzonderlijk dat een commissievoorzitter EU-politici zo scherp bekritiseert.

Lees meer »

Leegstaand Jezuïetenklooster in Brugge wordt een b&b en een coworking ruimte

Het Jezuïetenklooster in de Kortewinkel in Brugge krijgt een herbestemming, na een periode van leegstand. De eigenaar van het pand is in samenspraak met de stadsdiensten nu tot een voorstel van herbestemming gekomen: een b&b met vijf gastenkamers en een coworking plaats voor 45 personen.
The post Leegstaand Jezuïetenklooster in Brugge wordt een b&b en een coworking ruimte appeared first

Lees meer »

Eerste commerciële maanlanding ooit gelukt

De commerciële maanlander Nova-C, bijgenaamd Odysseus, van het Amerikaanse bedrijf Intuitive Machines is in de nacht van donderdag op vrijdag succesvol geland bij de zuidpool van de maan. Dat hebben het bedrijf en de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA rond kwart voor één Belgische tijd bekendgemaakt.

Lees meer »

Buren gaan in beroep tegen nieuwe kinderopvang in Adinkerke

De inrichting van een nieuwe kinderopvang in de oude tabakswinkel langs de Garzebekeveldstraat in Adinkerke loopt vertraging op. Enkele buren tekenden beroep aan tegen de afgeleverde omgevingsvergunning.
The post Buren gaan in beroep tegen nieuwe kinderopvang in Adinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

One-hit-wonder Kate Nash duikt na 10 jaar weer op, na inzinking en faillissement: “40-jarige mannen plukten me kaal”

Kate Nash: kent u ze nog? De Schotse zangeres (36) brak in het midden van de nillies door met monsterhit ‘Foundations’. Ze stond zelfs op enkele Belgische festivals, maar daarna verdween ze spoorloos van de radar. Vandaag, meer dan 10 jaar later, duikt ze plots meer op met een nieuw contract én een nieuwe single. En ze heeft alvast veel

Lees meer »