Krantenkoppen

Antwerp-spelers komen met duidelijk spanddoek voor Overmars, Van Bommel: “Iedereen hier steunt mekaar”

“Overmars, voor altijd achter je.” Een duidelijke boodschap van de Antwerp-spelers voor hun technisch directeur Marc Overmars. De Nederlander werd geschorst door de FIFA voor grensoverschrijdend gedrag in zijn periode bij Ajax, maar de supporters van de landskampioen laten hem niet vallen. “Wat de spelers gedaan hebben tekent deze club”, zei Mark Van Bommel achteraf.

Meer krantenkoppen in België

DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen

In ‘t Groot Schardauw in Sint-Eloois-Winkel kwam de volledige groep van Winkel Sport B vrijdag samen om de titel van de DB-ploeg van vorig jaar te vieren. De reserveploeg van Winkel Sport B, is de B-ploeg van de B-ploeg van de voetbalvereniging.
The post DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermiste kater duikt na 1,5 jaar weer op… op 40 kilometer van huis: “Hij verdween op mijn verjaardag en dat maakte de herinnering aan hem nog specialer”

Het lijkt het scenario van een onwaarschijnlijk verhaal waarbij de hoofdrol weggelegd is voor Rosse. Nadat het beestje anderhalf jaar geleden niet meer terugkeerde naar zijn thuis in Izegem, werd het vorige week opgemerkt in het vogelopvangcentrum in Beernem. “Het arme dier zat onder de teken en vlooien en had een ontstoken poep”, zegt Bruggeling Anthony Volcke (43) van de

Lees meer »

EU-lidstaten ontvingen bijna 225 miljard euro uit coronaherstelfonds

Drie jaar na de lancering van het Europese coronaherstelplan heeft de Europese Commissie bijna 225 miljard euro subsidies en leningen overgemaakt aan de lidstaten. Hoewel de impact op de economische groei tot nu toe lager uitviel dan verwacht, is de Commissie ervan overtuigd dat het plan zijn vruchten al heeft afgeworpen en de economie, op kruissnelheid, een flinke boost zal

Lees meer »

De “grootste PR-nachtmerrie” staat vanavond in de AB: wie is Reneé Rapp?

“Ze is een regelrechte PR-nachtmerrie”. Reneé Rapp (24), die vanavond optreedt in een bomvolle AB, is the talk of the town. Met haar chaotische en ongefilterde antwoorden tijdens interviews gaat de Amerikaanse zangeres en actrice viraal op sociale media. Van personen aan de schandpaal nagelen tot een lofzang over de kont van Megan Thee Stallion: Rapp laat onbeschaamd in haar

Lees meer »

Bruggelinge ontsnapt aan straf voor gevecht aan danscafé De Schuure in Zuienkerke, man uit Wingene vrijgesproken

Een 40-jarige Bruggelinge heeft van de rechter opschorting van straf gekregen voor slagen aan een vrouw aan danscafé De Schuure in Zuienkerke. Een 57-jarige man uit Wingene werd vrijgesproken.
The post Bruggelinge ontsnapt aan straf voor gevecht aan danscafé De Schuure in Zuienkerke, man uit Wingene vrijgesproken appeared first on KW.be.

Lees meer »