Krantenkoppen

Antwerp-spelers komen met duidelijk spandoek voor Overmars, Van Bommel: “Iedereen hier steunt mekaar”

“Overmars, voor altijd achter je.” Een duidelijke boodschap van de Antwerp-spelers voor hun technisch directeur Marc Overmars. De Nederlander werd geschorst door de FIFA voor grensoverschrijdend gedrag in zijn periode bij Ajax, maar de supporters van de landskampioen laten hem niet vallen. Net zoals die van Ajax overigens. “Wat de spelers gedaan hebben tekent deze club”, zei Mark Van Bommel achteraf.

Meer krantenkoppen in België

Acteur Dries Vanhegen flaneert moeiteloos tussen theater over Ensor en de telenovelle met Camille: “Ik vind in alles een uitdaging”

Dit weekend pakt Dries Vanhegen in De Grote Post uit met de theatervoorstelling ‘Ensor est un fou’, waarbij hij het levensverhaal van de befaamde kunstenaar in een theatraal en muzikaal jasje giet. De Oostendse acteur, die al een kwarteeuw meedraait in film- en televisieland, is momenteel ook te zien in de telenovelle ‘Milo’.
The post Acteur Dries Vanhegen flaneert moeiteloos

Lees meer »

LIVE GAZA. Zeker 23 doden bij Israëlisch bombardement op huis bekende komiek – Hamas kraakt ‘toekomstplan’ voor Gaza van Netanyahu

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De vogelgriep is nu ook opgedoken op de Zuidpool. En dat is gevaarlijk nieuws voor de populatie pinguïns daar.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Manhattn’s Burgers opent vestiging in hartje Brugge: “Spaanse en Engelse toeristen zijn echt ons doelpubliek”

De Leuvense broers Jerome en Philippe Vandermeulen zullen midden mei de tiende vestiging van hun succesconcept Manhattn’s Burgers openen, dit keer in Brugge. “We zijn nu nog volop bezig met het inrichten van de binnenkant van ons pand op dit bruisende horecaplein”, zegt stichter en CEO Jerome (36).
The post Manhattn’s Burgers opent vestiging in hartje Brugge: “Spaanse en Engelse

Lees meer »

Extreme veiligheidsmaatregelen voor Amalia: kan de prinses wel écht genieten van haar studentenleven?

Zal prinses Amalia (20) ooit nog rust kunnen vinden? In Nederland wordt de vraag steeds vaker gesteld. De oudste dochter van koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) probeert te genieten van haar studentenleven, maar dat verloopt niet zonder zorgen. Hoewel ze inmiddels weer op kot zit in Amsterdam, wordt haar vrijheid aanzienlijk beperkt. En dat is absoluut noodzakelijk. “Deze

Lees meer »

Kampioene veldrijden Ilken Seynave (17) in het stadhuis gehuldigd

In Meulebeke won Ilken Seynave uit Geluwe in januari het BK veldrijden voor junioren meisjes. Vrijdagavond werd ze gehuldigd in het stadhuis van Wervik. Ze mocht in aanwezigheid van familie, buren en vrienden het Gulden Boek van de stad ondertekenen en kreeg een herinneringsdiploma en Wervikse Kadobonnen. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) leidde de plechtigheid. Hij is de oom van de

Lees meer »

Politie treft twee dode en verwaarloosde paarden aan in Tongeren, een derde opgevangen door Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum

In een weide langs de Oude Blaarstraat heeft de politie twee dode paarden teruggevonden. Een derde kon nog worden opgehaald door het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum (VZOC). Volgens de politie waren er al jarenlang klachten over de verwaarlozing van de paarden en zouden de dieren vandaag in beslag worden genomen. "Ze waren compleet aan hun lot overgelaten", zegt Rudi Oyen van

Lees meer »

Verkeer kan weer door op Koninklijke Baan in De Haan: “Op twee dagen meer dan 3 miljoen liter water weggepompt!”

Er werden verschillende pompwagens ingeschakeld om de wateroverlast aan te pakken op de Koninklijke Baan in De Haan. Die was in de rijrichting De Haan/Blankenberge al van eind vorige week afgesloten tussen Vosseslag en de tramhalte De Haan aan Zee. Het verkeer kan al weer door, maar wel over één vak.
The post Verkeer kan weer door op Koninklijke Baan

Lees meer »

Meense band H3KTOR lanceert eerste single van nieuw mini-album: “Van luchtigheid naar duisternis”

De band H3KTOR, met drie Meense leden, dropt op 1 maart de single ‘Dogs’ van het nieuwe mini-album ‘SQUARES’, dat op 29 maart in de ether vliegt. Op 25 mei stelt de band die EP voor met een show in boEgie woEgie.
The post Meense band H3KTOR lanceert eerste single van nieuw mini-album: “Van luchtigheid naar duisternis” appeared first on

Lees meer »