Krantenkoppen

Art-illustria serveert cabaret in Staden

Art-illustria organiseert in samenwerking met Art Studio Brikat in het kader van zijn Kunstkamerconcerten een optreden van The Silky Way.

“The Silky Way staat synoniem voor Silke De Smedt”, weet voorzitter Kathy Vandamme van Art-illustria. Bij ons brengt ze haar voorstelling Met Andere Woorden. “Met Andere Woorden is eigenzinnige cabaret/kleinkunst. Silke gooit tijdens haar optreden verwachtingen vanuit de maatschappij op tafel en schopt er daarna samen met haar publiek gezellig tegenaan.” Het concert vindt plaats op zaterdag 27 januari om 20 uur in Art Studio Brikat in de Houthulststraat 132A. De deuren openen om 19 uur. De toegang is gratis, maar er dient wel vooraf gereserveerd te worden via [email protected] of 051 70 09 82.

(BCH)

The post Art-illustria serveert cabaret in Staden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hoe de keten Royal Donuts als een kaartenhuisje in elkaar zakte: “20 winkels failliet op drie jaar tijd”

Afgelopen week werd het faillissement uitgesproken van de allereerste Royal Donuts in ons land, die in Maasmechelen. De keten, in 2020 opgericht door Muhammet K. uit Dilsen-Stokkem, telde ooit 22 vestigingen in ons land. Intussen zijn 20 winkels failliet en is er enkel nog een fysieke Royal Donuts in Bree. “Heel wat uitbaters hebben veel geld verloren.”

Lees meer »

De must-reads van het weekend

04:00 In een zeldzaam interview legt Marine Le Pen, boegbeeld van het Franse Rassemblement Nationale, haarfijn uit waarom 2024 het jaar wordt waarin extreemrechts in Europa doorbreekt.

Lees meer »

40 procent minder skiongevallen dan vorig jaar

Europ Assistance heeft 40 procent minder skidossiers geopend in deze krokusvakantie in vergelijking met de krokusvakantie van vorig jaar. Dat heeft de verzekeraar bekendgemaakt voor het vertrek van de traditionele ‘gipsvlucht’, een jaarlijkse repatriëringsvlucht met gewonden.

Lees meer »

Wordt Menen weer de marginaalste stad van Vlaanderen? “Tijd dat de titel naar een andere stad gaat”

Menen kan opnieuw de meest marginale stad van Vlaanderen worden. Alles wijst alvast in die richting. De ludieke verkiezing, een uit de hand gelopen studentengrap, lokt heel wat reacties uit. Ook het stadsbestuur mengt zich in de discussie. “Tijd dat een andere stad die titel krijgt.”
The post Wordt Menen weer de marginaalste stad van Vlaanderen? “Tijd dat de titel

Lees meer »

Heeft Real Madrid Kylian Mbappé wel nodig?

Zeven jaar na het eerste liefdesaanzoek van Real Madrid, zou Kylian Mbappé door de knieën zijn gegaan. De 25-jarige Fransman heeft een contract van vijf jaar getekend in Spanje, schrijft de sportkrant Marca. Maar komt zijn komst te laat?

Lees meer »

Ex-rechter, advocaat en rechtsfilosoof over vonnis van Acid: “Rechters moeten onafhankelijk zijn en mogen zich niet laten beïnvloeden door de massa”

YouTuber Acid riskeert een zwaardere straf dan Reuzegommers. Zij hebben een dode op hun geweten, hij heeft hun identiteit onthuld. En Acid kan zelfs zwaarder gestraft worden dan Nicolas Caeyers, die drie minderjarige jongens heeft misbruikt. Acid schreeuwt dat het een schande is, en dat vinden velen. Hoe rechtvaardig zijn onze rechters? Is iedereen wel gelijk voor de wet? We

Lees meer »

Opgepakte drugsdealers zonder papieren uit wijk Peterbos krijgen voortaan prioriteit bij uitwijzing

Dienst Vreemdelingenzaken zal in de gesloten centra plaatsen voorbehouden voor drugsdealers die opgepakt worden in de wijk Peterbos in Anderlecht en zal alles in het werk stellen om ze te verwijderen uit ons land. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) breidt daarvoor het project ‘High Trouble’ uit, dat ook al loopt in Brussel-Hoofdstad en Antwerpen.

Lees meer »

LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (do, 21u). “Winnen zou plezant zijn, maar vooral de kwalificatie is belangrijk”

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in

Lees meer »