Krantenkoppen

Ashley moet als eerste het ‘Big Brother’-huis verlaten, Vlaamse kandidate Sonja stapt vrijwillig op

Het ‘Big Brother’-huis is in één klap een pak leger. Op zaterdag raakte bekend dat Ashley als eerste kandidate het huis moest verlaten. “Ik had het wel verwacht”, klonk het na haar exit. Maar naast Ashley besloot ook de Vlaamse Sonja om uit het programma te stappen. “Ik had nood aan rust.”

Meer krantenkoppen in België

Twee Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards

Twee Oostendse hotels, Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, zijn genomineerd voor de gerenommeerde Independent Hotel Awards. Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide hotels bieden aan hun gasten.
The post Twee Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik wil van stigma af dat ik een clown ben”: Ziggy uit ‘K2 zoekt K3′ geeft haters lik op stuk na succesvolle auditie in ‘American Idol’

Ooit getrakteerd op hoongelach en afwijzing bij ‘K2 zkt K3′, nu krijgt Ziggy Krassenberg (22) een staande ovatie in ‘American Idol’. De blijk van erkenning door wereldsterren als Katy Perry en Lionel Richie doet hem duidelijk deugd, want na het K3-avontuur heeft de kleurrijke artiest heel diep gezeten. “Allemaal de schuld van Studio 100”, vertelt hij ons. In dit openhartig

Lees meer »

Duitse bondskanselier Scholz praat mond voorbij: “Cadeau voor Russische propaganda”

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz krijgt de wind van voren nadat hij zich eerder deze week liet ontvallen dat Britse en Franse soldaten het Oekraïense leger helpen bij het afvuren van raketten. Volgens een oud-voorzitter van de Britse defensiecommissie gaat het om een “flagrante schending van geheime informatie”, die Britten op het terrein in gevaar brengt en de Russen kan

Lees meer »

Bekaert verhoogt dividend na hoger dan verwachte winst

Staaldraadproducent Bekaert, met hoofdvestiging in Zwevegem, heeft 2023 afgesloten met een aangepaste bedrijfswinst of winst voor belastingen en intresten (ebit) van 388 miljoen euro. Het winstcijfer ligt 5,3 procent lager dan vorig jaar, maar het analistenleger van nieuwsagentschap Bloomberg had maar op 373,3 miljoen euro gerekend. Bekaert verhoogt het dividend met bijna een tiende.
The post Bekaert verhoogt dividend na

Lees meer »