Krantenkoppen

Bart De Pauw maakt docusoap over Fernand Huts

Katoen Natie-baas Fernand vertoeft momenteel in Zurich, met in zijn zog een groot aantal journalisten, om er een skelet van een dinosaurus te gaan inspecteren. Maar ook een ander opvallend gezicht maakte de trip naar Zwitserland. Niemand minder dan tv-maker Bart De Pauw maakt volgens Huts ‘een film voor intern gebruik’ over de ondernemer en zijn bedrijf.

Meer krantenkoppen in België

Nu William verstek laat wegens ‘persoonlijke redenen’: wat is er allemaal aan de hand in Buckingham Palace?

Koning Charles werkt op halve kracht, prinses Catherine herstelt van een mysterieuze operatie, en nu valt ook kroonprins William (41) uit vanwege ‘persoonlijke redenen’. Het is van de sterfdag van Elizabeth II geleden dat het nog zo hard rommelde in het Britse koningshuis. Van dubbelzinnige persberichten tot plotse veranderingen in de planning: wat is er toch aan de hand achter

Lees meer »

Travis Roelens verlaat straks SK Elverdinge

Met een drie op vijftien is SK Elverdinge aan een mindere reeks bezig in derde provinciale A. Zondag hopen Travis Roelens (26) en zijn ploeggenoten het tij te keren. Geen sinecure, want Elverdinge kijkt ploeg-in-vorm Staden in de ogen. “Ze zijn uitstekend op dreef, maar we zijn allesbehalve kansloos.”
The post Travis Roelens verlaat straks SK Elverdinge appeared first on

Lees meer »

Gaat ‘Noord-Atlantische Golfstroom’ echt instorten door klimaatverandering? “We gaan klappertanden in België”

De staat van de “Noord-Atlantische Golfstroom”, een sterke, warme stroming in de oceaan, beïnvloedt ons klimaat in West-Europa. Sinds 1950 lijkt deze echter meer en meer te verzwakken. Een nieuwe studie van wetenschappers aan de Universiteit Utrecht suggereert nu dat een plotselinge ineenstorting dichterbij is dan gedacht. Noordpoolijs tot in Europa, de zeespiegel die een meter stijgt, en grote delen

Lees meer »

Nastja Claessens gaat onder het mes voor aanslepende polsblessure en komt dit seizoen niet meer in actie

Belgian Cat Nastja Claessens staat tot het einde van het seizoen aan de zijlijn met een polsblessure. Dat maakte haar club Castors Braine vrijdag bekend. De 19-jarige Claessens sukkelt al sinds begin november met de pols.
The post Nastja Claessens gaat onder het mes voor aanslepende polsblessure en komt dit seizoen niet meer in actie appeared first on KW.be.

Lees meer »

DE INSIDER. Onze man reisde samen met wereldleiders naar Kiev: “Aan de Russen was gevraagd die trein met rust te laten”

Het was geen alledaagse trip voor onze chef politiek Hannes Heynderickx: op en af naar Kiev, met de nachttrein. Samen met Alexander De Croo, Ursula von der Leyen, Giorgia Meloni en Justin Trudeau. Samen met Volodimir Zelenski stonden ze stil bij twee jaar oorlog, op de kapotgeschoten luchthaven van Kiev. “Alle fotografen waren ons aan het wegjagen. Bleek dat ik

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. De Croo naar Kiev exact twee jaar na start Russische invasie – VS kondigen 500 nieuwe sancties aan tegen Moskou

De Amerikaanse regering heeft meer details gegeven over de sanctiemaatregelen tegen Rusland. Onder meer drie overheidsfunctionarissen die in verband worden gebracht met de dood van oppositieleider Aleksej Navalny en het Russische betaalsysteem Mir worden geviseerd. In totaal kondigde de Amerikaanse president Joe Biden 500 nieuwe sancties aan. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Verdachte tegen kinderen van Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries: “Ik heb jullie vader niet vermoord”

“Als ik had geweten wat die dag zou gebeuren, was ik niet gegaan. Ik heb niemand vermoord en ik heb niemand vermoord zien worden.” Dat zei Kamil E. woensdag in de extra beveiligde gerechtsbunker in Amsterdam in zijn laatste woord tijdens de strafzaak over de moord op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries. Tegen diens kinderen zei hij: “ik

Lees meer »

Schotse serieverkrachter krijgt levenslang voor moord op sekswerker in 2005: “Sommige agenten hebben bloed aan hun handen”

Iain Packer, een 51-jarige Schot, heeft woensdag levenslang gekregen voor de moord op Emma Caldwell in 2005. Het lichaam van de 27-jarige sekswerker werd vijf weken na haar verdwijning naakt teruggevonden in een bos op zo’n 50 kilometer van Glasgow. Het High Court van Glasgow heeft Packer ook schuldig bevonden aan tientallen seksuele misdrijven – waaronder elf verkrachtingen – tegen

Lees meer »