Krantenkoppen

Betogingen in heel Frankrijk tegen migratiewet

In heel Frankrijk zijn zondag tienduizenden mensen op straat gekomen uit protest tegen de omstreden nieuwe migratiewet. Ruim honderd betogingen waren gepland in verschillende steden, zo meldt televisiezender franceinfo. Volgens vakbond CGT namen 150.000 mensen deel, van wie 25.000 in Parijs.

Meer krantenkoppen in België

Fietser gegrepen door auto bij oversteken van rijweg in Lendelede: naar ziekenhuis met zware verwondingen

Op het kruispunt van de Beiaardstraat met de Winkelsestraat in Lendelede deed zich dinsdagmorgen iets vóór 8 uur een zwaar ongeval voor. Een fietser uit Heule, die vanuit de Beiaardstraat de Winkelsestraat wilde oversteken, werd gegrepen door een Volvo. De man liep zware verwondingen en breuken op maar zijn toestand is niet kritiek.
The post Fietser gegrepen door auto bij

Lees meer »

Gedaan met Jong Keukengeweld, en dus zetten deze chef-koks het concept zelf verder: “Die jonge fijnproevers zijn onze klanten van morgen”

De overheid geeft geen subsidies meer voor Jong Keukengeweld. En zo komt er voorlopig een abrupt einde aan de waanzinnige succesformule waarbij jongeren tot 30 jaar gastronomisch kunnen gaan eten voor een goedkopere prijs. Enkele chef-koks zijn daarom vastberaden om het concept op eigen houtje voor te zetten. “Het is een ware hype geworden onder jonge fijnproevers.”

Lees meer »

Nieuwe Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelen in Jemen

Amerikaanse troepen hebben gisteren 5 "succesvolle aanvallen" uitgevoerd op Houthi-doelen. Dat meldt het Amerikaanse Central Military Command. Concreet gaat het om drie mobiele antischeepsraketten, een onbemand onderwatervaartuig en een onbemand oppervlaktevaartuig.

Lees meer »

LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Barcelona begint dominant, Yamal kan bezoekers niet op voorsprong brengen

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en

Lees meer »

Apolloon in play-down handbal: “We kunnen elke match winnen”

Zaterdagavond begint de play-down in eerste nationale van het herenhandbal. Na jaren van play-offs moet Apolloon Spurs nu strijden voor het behoud. Rode lantaarn DB Gent is de eerste tegenstander. In de wetenschap dat er slechts één team naar tweede nationale zakt, staat Apolloon meteen voor een levensbelangrijke wedstrijd.
The post Apolloon in play-down handbal: “We kunnen elke match winnen”

Lees meer »