Krantenkoppen

De gewestelijke U17 van KZ Dentergem

De gewestelijke U17 van KZ Dentergem met boven: trainer Guillaume Dewaegenaere, afgevaardigde Steven Vercruysse, Raf Van Weehaeghe, Raf De Keukeleire, Flor Van Neste, Gérôme Duyck, Vic Verstrynge, Thomas Van Steenkiste en Mathéo Vande Velde. Onder: Iben Vercruysse, Owen Vercruysse, Mohamed Najjari, Jasper Vansteenkiste, Marco Carlier, Mike Van Steenbrugge en Finn Lisabeth. (RV/foto RV)

The post De gewestelijke U17 van KZ Dentergem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Al 67 jaar ben ik dagelijks met voetbal bezig”: Roger Vanwalleghem (82) gehuldigd voor lange staat van dienst bij KFC Lichtervelde

Roger Vanwalleghem (82) startte met voetballen bij KFCL op 16-jarige leeftijd. Hij was er jeugdtrainer, een van de oprichters van de jeugdcomiteit en nog elke dag fietst hij naar het sportplein om te kijken of de voetbalvelden er nog goed bij liggen. Roger en voetbal zijn één, en dat al 67 jaar. Hiervoor werd hij door het huidige bestuur van

Lees meer »

Oekraïense hulpverlener ziet hoe oorlog zijn land binnenstebuiten keert: “Als we vandaag stoppen met schieten, is morgen heel ons land bezet”

In februari 2014 bracht reporter Jesse Van Regenmortel verslag uit van de Maidanrevolutie in Kiev, samen met fotograaf Mikita Zavilinskyi. Tien jaar later is de Oekraïner medisch hulpverlener aan het front, en ziet hij hoe de oorlog zijn land binnenstebuiten keert. “Als we vandaag stoppen met schieten, is morgen heel ons land bezet.”

Lees meer »

BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Afgelopen weekend vond het Belgisch Kampioenschap judo voor de jeugd plaats in Herstal, en daar blikken twee Wingense judoka’s met heel veel trots op terug. Sam Braet (13) en Juna Lootens (13) van judoclub Kodokan konden er immers binnen de U15 respectievelijk een bronzen en zilveren medaille bemachtigen.
The post BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Lees meer »

“Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare

Dit weekend zet men in Roeselare de zotskap op. De stad wordt overgenomen door de carnavalisten. Een van de feestvierders zal ongetwijfeld regenboogprins Kristof I of Kristof Kerckenaere zijn die op een toevallige manier bij het Roeselaars canavalsgebeuren betrokken raakte.
The post “Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare appeared

Lees meer »

Bedrijfsleider onterecht doodverklaard door Belfius dat al wekenlang rekeningen blokkeert: “De impact is enorm”

Kenny Van Rompaey (50) uit Grobbendonk werd door zijn bank Belfius onterecht doodverklaard. Hierdoor zijn de rekeningen van zijn firma, KVR Reinigingswerken, al bijna drie weken geblokkeerd. “De impact is enorm, en ik krijg bij Belfius in Brussel niemand te pakken”, zegt Kenny. De woordvoerder van Belfius laat weten de zaak te onderzoeken.

Lees meer »

Eigen wagen? Voor deze Vlamingen hoeft het niet meer: “We kozen voor de Netflix onder de auto’s”

Eén of meer wagens op de oprit: voor steeds meer Vlaamse gezinnen hoeft het klassieke plaatje niet meer. Eén op de drie autobezitters vraagt zich af of een eigen auto nog wel nodig is, zo blijkt uit een nieuwe studie van consultancybureau Deloitte. Ook deze Vlamingen hoeven geen eigen auto en doen het voortaan anders. “Ik zie maar één betaalbare

Lees meer »

Valt Club Brugge nog uit de top zes? Moet Standard vechten tegen degradatie? Zo zien de slotweken van de reguliere competitie eruit

Drie speeldagen voor het einde van de reguliere competitie ligt nog bijzonder veel open. Club Brugge staat nog amper twee punten boven de zevende plek en ook drie andere topclubs moeten vrezen voor hun plaats in de top zes. Onderin blijft het dan weer bibberen voor Standard. Met onderstaand overzicht bent u helemaal klaar voor de eindsprint in de Jupiler

Lees meer »

Kan “politiek” geladen nummer Israël deelname aan het Songfestival kosten? European Broadcasting Union onderzoekt de zaak

Zal Israël nog deelnemen aan het Eurovisiesongfestival of niet? Dat is dé vraag waar mening muziekliefhebber het antwoord op wil weten. Volgens Israëlische kranten is het lied van Eden Golan politiek geladen. Het is op het Songfestival echter niet toegestaan om een song te brengen met een politieke boodschap. De European Broadcasting Union (EBU) onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Miss België is verliefd op professionele basketbalspeler: “Kenza is m’n grootste fan, maar nu is het haar tijd om te shinen”

Haar hart klopt voor een basketbalspeler. Seppe D’Espallier (24): sterspeler op het veld en vandaag het meest trotse vriendje van ‘t land. Anderhalf jaar al is hij de man aan de zijde van onze nieuwe Miss België, Kenza Ameloot (21). “Normaal supportert zij voor mij, bij élke match. Maar vandaag zijn de rollen omgedraaid: het is aan Kenza om te

Lees meer »

Acid, Robin Hood met een strafblad

Hij is immens populair onder jongeren en krijgt – zelfs na zijn veroordeling voor belaging – meer steun dan ooit. Hoe youtuber Nathan Vandergunst (24) de stem van een generatie werd en verontwaardiging weet te vatten – of te voeden.

Lees meer »