Krantenkoppen

De opmerkelijke comeback van Kim Geybels naar de politiek: “Ik hou me vast voor de reacties”

In 2010 moest ze opstappen als senator voor N-VA nadat ze betrokken raakte in een drugsaffaire in Thailand. Maar nu is spoedarts Kim Geybles (42) terug. Ze voert de Vlaams lijst aan in Oost-Vlaanderen voor “Voor U”, de nieuwe partij van Els Ampe.

Meer krantenkoppen in België

Stad huurt superflitser voor 7.464 euro per week

Het stadsbestuur en de politie zullen de mobiele flitscamera dit jaar nog 15 weken inzetten. Uit cijfers die De Zeewacht opvroeg, blijkt dat die Lidar een goudhaantje is voor de stadskas. Schepen Maxim Donck (N-VA): “Onze waarschuwingen werken, want het aantal Oostendenaars op de bon neemt procentueel af.”
The post Stad huurt superflitser voor 7.464 euro per week appeared first

Lees meer »

Bezoekers dienstencentrum Van Schoonbeke kiezen nieuwe wijnkaart

In Antwerpen konden klanten van dienstencentrum Van Schoonbeke vandaag kiezen welke nieuw wijnen er op de kaart zullen komen. Samen met woonzorgcentrum Lozanehof werd er een wijnproeverij georganiseerd. Twee sommeliers kwamen de wijnen voorstellen en degusteren. De bezoekers en bewoners kozen er de beste uit.

Lees meer »

“Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare

Dit weekend zet men in Roeselare de zotskap op. De stad wordt overgenomen door de carnavalisten. Een van de feestvierders zal ongetwijfeld regenboogprins Kristof I of Kristof Kerckenaere zijn die op een toevallige manier bij het Roeselaars canavalsgebeuren betrokken raakte.
The post “Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare appeared

Lees meer »

Vijf vrouwen in één dag gedood in Wenen

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vijf vrouwen in één dag om het leven gebracht. Drie van hen zijn doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad zijn een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee zaken waar geen verband tussen bestaat.

Lees meer »

Rotary steunt kleinVerhaal en Proper Strand Lopers

Rotaryclub Oostende Maritiem beloonde twee lokale organisaties met een cheque van 5.000 euro. Het ging om de opbrengst van evenementen met chocolatier Dominique Persoone en de Ensornocturne.
The post Rotary steunt kleinVerhaal en Proper Strand Lopers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes

De stad Tielt opent een sterrenregister voor stilgeboren kindjes. Ouders die dat willen, kunnen stilgeboren kinderen voortaan symbolisch laten registreren in dat sterrenregister.
The post Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Soldaat Serhiy (27) raakte zwaar verminkt toen hij op Russische antitankmijn reed: “Mijn vriendin heeft me in leven gehouden”

De Oekraïense president Zelenski heeft voor het eerst toegegeven dat al 31.000 van zijn militairen zijn gesneuveld in de oorlog met Rusland. Hoeveel gewonden er vielen wilde hij niet zeggen. Maar velen zijn voor het leven verminkt. Zoals frontsoldaat Serhiy Raylyan (27). Hij is blind en verloor beide benen door een Russische mijn. Artsen vreesden voor het ergste, maar

Lees meer »

LIVEBLOG STVV-WESTERLO. STVV op weg naar jubileumzege, of perst onmondig Westerlo er nog een slotoffensief uit?

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet

Lees meer »

“Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter

Een 74-jarige Bruggeling riskeert een jaar voorwaardelijke celstraf voor aanranding van zijn pluskleindochter. Het meerderjarige meisje beweert dat C.M. haar rechterborst betastte, maar zelf ontkent de man dat met klem. “Ze zag hem als een indringer.”
The post “Het lijkt wel een Bart De Pauw-verhaal”: zeventiger riskeert jaar cel voor betasten pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »