Krantenkoppen

De Wever officieel aangeduid als lijsttrekker in Antwerpen: “Mijn hart klopt voor deze stad”

In Antwerpen is huidig burgemeester Bart De Wever (N-VA) officieel door zijn partij aangeduid als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat gebeurde tijdens een congres in conferentiecentrum Blue Point, waar meteen ook het verkiezingsprogramma werd afgewerkt en goedgekeurd.

Meer krantenkoppen in België

Leerkrachten en scholieren over artificiële intelligentie in de klas: “Ik laat mijn leerlingen praten met Einstein”

Laat artificiële intelligentie toe in de klas, pleit de Vlaamse scholierenkoepel. Meer nog: ze willen AI laten opnemen in de algemene leerdoelen voor iedere scholier. Hoe kan dat en welke kansen biedt de technologie? En wat moet er worden van onze kinderen, als computersystemen al hun werk doen? Twee scholieren en twee leerkrachten delen hun ervaringen. “ChatGPT is niet meer

Lees meer »

“Voorzitter geworden puur uit liefde voor Cercle”: maak kennis met Thomas Tousseyn, professor én Cercle-voorzitter

Zondag is het opnieuw tijd voor Cercle Brugge-Club Brugge. Niet alleen dé derby, maar deze keer ook een topper. De nummer vijf tegen de nummer drie. De Vereniging ligt op koers voor de Champions’ play-off en wil ook tegen de stadsgenoot die koers verderzetten. Wat een tijd om Cercle-voorzitter te zijn. Wij gingen daarom langs bij voorzitter annex professor pathologie

Lees meer »

Vier generaties op een rij in Wakken: van Cecile tot Leona

Door de geboorte van Leona Verhue op 5 februari is er een viergeslacht ontstaan in Wakken. Links op de foto staat haar overgrootmoeder Cecile Robberecht (91), die in Wakken woont.
The post Vier generaties op een rij in Wakken: van Cecile tot Leona appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beyoncé knipte haar af in ‘emotionele transformatie’

Beyoncé voelde zich in 2013 genoodzaakt haar lange haar af te knippen, omdat ze op dat moment grote veranderingen in haar leven doormaakte. Ze ging naar eigen zeggen door een “emotionele transformatie”, vertelt de zangeres tegen het tijdschrift Essence Magazine.

Lees meer »

Laptop van Christophe Ramont uit ‘Blind getrouwd’ gestolen: “Benieuwd wat dief gaat doen met de naaktfoto’s”

De maandag van Christophe Ramont (42) – die deelnam aan het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’ – verliep niet zo optimaal. “Mijn rugzak met laptop en toebehoren werd gestolen op de trein tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid. A classic story, eentje dat ik nu ook kan vertellen”, schrijft hij op Facebook. En het lijkt erop dat er ook nog een belangrijke

Lees meer »

“Ik vind het afschuwelijk”: ook Herman Brusselmans en Siska Schoeters sparen kritiek op programma van Natalia en Astrid niet

“Je ziet Natalia in ‘The Voice’ verschijnen en weet dat zij daar enorm veel geld mee verdient. Een dag later zegt ze in een programma dat ze nog maar 4 euro over heeft.” Schrijver Herman Brusselmans haalt in ‘De tafel van Gert’ hard uit naar het nieuwe programma ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Eerder mengde ook al presentatrice Siska

Lees meer »

“Adele is een gewiekste zakenvrouw, ze weet dat ze dik gaat cashen”: fans van Adele hekelen dure concerttickets

Fans kijken reikhalzend uit naar haar eerste Europese optreden sinds 2016, maar moesten er ook flink wat geld voor ophoesten. Adele zal een duizelingwekkend bedrag verdienen aan haar concert in München deze zomer. En dat doet ze niet alleen met dank aan de peperdure tickets, volgens ‘TV Familie’. De ooit zo bedeesde zangeres ontpopt zich tot een gewiekste zakenvrouw. Tot

Lees meer »

De opbouw van de Triënnale Brugge is gestart: eerste spadesteek voor The Tower of Balance

De opbouw van de Triënnale Brugge is gestart. De eerste spadesteek voor de Thaise Tower of Balance langs de Hoefijzerlaan in Brugge is gegeven en leerlingen van het VTI zijn in het Sint-Janshospitaal voor de Japanse architect Shingo Masuda aan het metsen.
The post De opbouw van de Triënnale Brugge is gestart: eerste spadesteek voor The Tower of Balance appeared

Lees meer »