Krantenkoppen

Dertigtal personen geëvacueerd na scheuren in gebouw in Vorst

35 personen zijn geëvacueerd uit twee gebouwen op de Brusselsesteenweg in Vorst. Dat gebeurde nadat scheuren in de muren werden vastgesteld. Dat zegt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw.

Meer krantenkoppen in België

Isabelle Van Cleven uit Torhout geselecteerd voor kunstbeurs in Milaan

Groot nieuws voor kunstenares Isabelle Van Cleven (61), die met haar man Ronny Aernoudt (68) in de Ernest Claeslaan in Torhout woont. Ze werd als enige Belg door de vermaarde Van Gogh Art Gallery uit het Spaanse Madrid geselecteerd om deel te nemen aan de internationale kunstbeurs ‘(Un)fair’ in het Italiaanse Milaan.
The post Isabelle Van Cleven uit Torhout geselecteerd

Lees meer »

“Zicht op park zijn we voorgoed kwijt”: gebouw van Fiberklaar komt dan toch pal voor huis van Kristof (33), ondanks beroep

Kristof Clauw (33) uit Oostende is boos. Ruim vier jaar geleden kocht hij een huis in de Stanleylaan, niet wetende dat Fiberklaar er vier jaar later plannen zou hebben om er een gebouw met aansluitingen voor zijn deur te plaatsen. Kristof ging in beroep, maar dat werd nu verworpen door de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
The post “Zicht op park zijn

Lees meer »

“Geen Miss België zonder extra security”: iedereen door metaaldetector na verijdelde aanslag vorig jaar

De kroon is opgeblonken, de metaaldetector en de extra horde politieagenten staan klaar. Na de verijdelde aanslag vorig jaar laat het Comité van Miss België niets aan het toeval over bij de verkiezing zaterdag in Plopsaland De Panne. “Ik wil dat iedereen zich veilig voelt en weet dat er overal controle is”, zegt organisatrice Darline Devos (59). “We dragen dat

Lees meer »