Krantenkoppen

Deze week in ‘Familie’: nieuwkomer Selien maakt haar intrede en wat doet Nina Derwael in de Jan & Alleman?

Deze week weer veel spanning, drama én mysterie in ‘Familie’. Verder maken ook enkele nieuwe gezichten hun intrede. Zo maakt het nieuwe personage Selien haar opwachting in de loft van Lars en dat tot grote vreugde van zijn zoon Raven. En wat doet Nina Derwael in de Jan & Alleman?

Meer krantenkoppen in België

“Ze gaf op 11 jaar tijd 11 miljoen euro uit aan handtassen”: wie is Elsina Khayrova, de nieuwe vlam van Tom Cruise?

Tom Cruise (61) is opnieuw dolverliefd. Al is de nieuwe vlam van de wereldster geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Van liegen in de rechtbank tot het blokkeren van bankrekeningen: maak kennis met Elsina Khayrova (36), het Russische model dat de Amerikaanse acteur op de dansvloer voor zich wist te winnen. “Deze rechtszaak is van begin tot einde

Lees meer »

Carnaval én GP Monseré op zelfde dag in Roeselare, maar hinderen elkaar niet

Zondag 3 maart wordt een dag boordevol ambiance in het Roeselaarse stadscentrum. Zowel voor de koers GP Monseré als voor de carnavalsstoet komen veel kijklustigen naar de stad. Beide evenementen worden georganiseerd door externe partners.
The post Carnaval én GP Monseré op zelfde dag in Roeselare, maar hinderen elkaar niet appeared first on KW.be.

Lees meer »

ANALYSE. “Magnette en De Wever zijn elkaars ‘perfecte vijanden’”

“De voorstellen die Magnette lanceert, maken pijnlijk duidelijk dat een nieuwe fase in de staatshervorming nodig is.” Opiniemaker Noël Slangen is in zijn nieuwe wekelijkse politieke analyse – exclusief voor HLN – scherp voor het laatste voorstel van PS-voorzitter Paul Magnette. “Het plan is trouwens niet enkel nefast voor Vlaanderen.”

Lees meer »

Advocate Davina Simons over zaak Nicolas Caeyers: “Ik denk dat hij een correcte bestraffing heeft gekregen”

Deze week heeft de rechtbank een uitspraak gedaan in de zaak van mediafiguur Nicolas Caeyers (31). Hij stond terecht voor de verkrachting van minderjarige jongens en werd daarvoor veroordeeld tot een celstraf van 1 jaar voorwaardelijk. Op sociale media leverde die straf heel wat commotie op omdat velen het een te lichte straf vonden. Nu deelt advocate Davina Simons haar

Lees meer »

Tiener hing uur aan elektriciteitsdraad nadat ze bij horrorcrash uit auto werd gekatapulteerd: “In totaal vijf amputaties gehad”

Ze mag haar linkerbeen dan kwijt zijn, toch moet de 19-jarige Kennedy Littledike (19) uit Idaho in de VS een goede engelbewaarder hebben gehad toen ze twee jaar geleden crashte met haar wagen. Want na het ongeval werd ze niet alleen uit de auto gekatapulteerd, ze hing vervolgens een uur lang vast aan een elektriciteitskabel, 9 meter boven de grond.

Lees meer »

Als een echte kampioene: Derwael pakt goud op balk in Caïro, Pinxten maakt met zilver Belgisch feestje compleet

Nina Derwael (23) staat meteen op de afspraak bij haar competitierentree: in de balkfinale van de worldcup in Caïro turnde ze erg sterk en pakte met 13.630 punten zo meteen het goud. De olympische race zet ze al in pole position in met nog drie wereldbekers te gaan. Erika Pinxten (16) maakte met een zilveren medaille het Belgische feestje compleet.

Lees meer »

“Dit wordt uniek in Europa”: Alveringem krijgt miniatuurmuseum over Wereldoorlog I

Alveringem krijgt er een nieuwe trekpleister bij. In de woning Dorp 26 wordt in de tweede helft van dit jaar een permanente expositieruimte over de Eerste Wereldoorlog met documentatiecentrum en belevingscafé geopend. Bezielers van het project zijn Peter Van de Parre en Jean-Pierre De Can uit Geraardsbergen.
The post “Dit wordt uniek in Europa”: Alveringem krijgt miniatuurmuseum over Wereldoorlog I

Lees meer »

“Hopelijk maken we het nooit meer mee”: Brasserie de Smouthoek opent opnieuw de deuren na wateroverlast

In de zomer van 2022 opende brasserie de Smouthoek de deuren in het hartje van Watou, langs de Moenaardestraat 1. Na een succesvol jaar kregen zaakvoerder Christiaan Parrein en Manuela Bril in november 2023 af te rekenen met heel wat wateroverlast waardoor ze gedwongen de deuren moeten sluiten. Het koppel moest wachten op hun nieuwe tegels om de brasserie te

Lees meer »