Krantenkoppen

Duitsland protesteert tegen extreemrechtse AfD: ‘Ik heb geholpen dit land op te bouwen en nu krijg ik te horen dat ik gedeporteerd moet worden?’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Rommelbeurs in sporthal Ter Beke

Zondag 3 maart vindt in sporthal Ter Beke de 29ste voorjaarsrommelbeurs van HOVAN plaats. De deuren gaan open om 8.30 uur en sluiten om 17 uur. De rommelbeurs gaat over een oppervlakte van 1.500 vierkante meter in twee zalen. Je vindt er allerlei tweedehandsmateriaal: van brocante tot antiek, van curiosa tot verzamelobjecten, van lp’s en
The post Rommelbeurs in sporthal

Lees meer »

Vijf vrouwen gedood in Wenen in één dag tijd

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vrijdag vijf vrouwen om het leven gebracht. Drie van hen werden doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad werden een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee losse zaken waar geen verband tussen is.

Lees meer »

Torhoutse tweelingzussen trouwen op schrikkeldag: “Met Game of Thrones als thema voor het feest”

Het is op zich al speciaal als tweelingzussen op hetzelfde moment en in dezelfde kerk trouwen. Maar als ze dat bovendien op een schrikkeldag doen, wordt het helemaal bijzonder. Het huwelijk van de 29-jarige tweeling Sara en Tine Verplancke op donderdagavond 29 februari in Torhout mag dan ook als een uitzonderlijke gebeurtenis beschouwd worden.
The post Torhoutse tweelingzussen trouwen op

Lees meer »

Eerste steen van bedrijvenpark Stuyf in Izegem gelegd

Voor de eerstesteenlegging van het nieuwe bedrijvenpark Stuyf in Izegem werden donderdag de grote middelen bovengehaald. Stijn, één van de eerste gebruikers, mocht kraanman van dienst spelen om symbolisch een plaat op de juiste plaats te manoeuvreren. In totaal bouwt ontwikkelaar Hexagon uit Roeselare er vier bedrijfsverzamelgebouwen, waar in totaal 32 ondernemers terecht kunnen.
The post Eerste steen van bedrijvenpark

Lees meer »

Laatste seizoen Harold Van Der Borght bij SV Loppem (3B)

De korte trip naar Ruddervoorde betekende een kantelpunt voor de Stormvogels. Bij een overwinning voor de jongens van Jens Constant lag de titel voor het grijpen. Bij verlies zou de kampioenenstrijd opnieuw een bitsig gebeuren met thrillerallures worden tussen drie topteams.
The post Laatste seizoen Harold Van Der Borght bij SV Loppem (3B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Proximus weegt op Bel20

13:45 De Europese beurzen kleuren lichtgroen. CFE komt met een sombere prognose voor 2024, terwijl Unifiedpost zelfs helemaal geen prognose geeft na een verdubbeling van het nettoverlies in 2023.

Lees meer »

Aantal werkstraffen blijft hoog in Vlaanderen

De justitiehuizen in Vlaanderen hebben vorig jaar 5.436 nieuwe dossiers voor werkstraffen ontvangen. Daarmee blijven de werkstraffen op hetzelfde hoge niveau als in 2022. Meer dan de helft werd uitgesproken voor verkeersovertredingen. Dat meldt Vlaams parlementslid Katrien Schryvers (CD&V), die daarover cijfers opvroeg bij Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir (N-VA).

Lees meer »

Onderging ze een esthetische ingreep? Is ze aan het afkicken van een alcoholverslaving? Lange afwezigheid prinses Kate is voer voor complotdenkers

De Britse prinses Kate werd midden januari geopereerd aan haar buik en is volgens het paleis nog volop aan het herstellen, maar het gebrek aan info baart heel wat royaltyfans zorgen. Is er iets fout gelopen tijdens de operatie? Onderging ze plastische chirurgie? Zit William er voor iets tussen? De complottheorieën swingen de pan uit.

Lees meer »

LIVEBLOG UK OPEN (OP VTM 2 en VTM GO). Zeven Belgen doen mee aan ‘FA Cup of Darts’, op naar nieuwe editie vol verrassingen?

De UK Open, ook wel ‘The FA Cup of Darts’ genoemd, start vandaag. Een genot voor liefhebbers van lotingen, want met de open loting na iedere ronde is het toernooi in Minehead een garantie op spektakel en verrassingen. Wie treedt komend weekend in de voetsporen van de verrassende Andrew Gilding, de winnaar van vorig jaar? En kunnen de zeven Belgen

Lees meer »

Bezorgdheid over nieuw vervoersplan van De Lijn

Op de jongste gemeenteraad sprak Sofie Sanders (CD&V+) de bezorgdheid van de Oudenburgenaren, vooral deze van de inwoners van Ettelgem, uit omtrent het nieuwe vervoersplan van De Lijn. Sinds 6 januari rijdt de bus 22 niet meer en voelen de bewoners zich in de steek gelaten qua openbaar vervoer. Ook loopt het reserveren van de Flexbus niet zoals het zou

Lees meer »