Krantenkoppen

Een Spaanse thriller: Van Aert doorbreekt hegemonie Van der Poel in Benidorm

Laatste keer de Grote Drie aan de start van een cross deze winter. Het veldritpeloton trekt zich in Benidorm op gang mét Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock. Spektakel verzekerd in Spanje, maar wie wint? Volg het live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start

Een aannemer begint op maandag 26 februari met voorbereidende werken op de stationsparking voor de plaatsing van een fiets- en wandeltunnel onder de spoorweg. Dat is meteen het effectieve startschot op het terrein voor de laatste fase van de vernieuwing van de stationsomgeving.
The post Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ga je slachten”: milde straf voor bouwvakker die collega te lijf ging met koksmes in Blankenberge

Een 55-jarige Bosniër heeft voor de Brugse strafrechtbank 22 maanden celstraf met uitstel gekregen voor poging tot doodslag. De bouwvakker ging in Blankenberge een collega te lijf met een koksmes, maar volgens de rechtbank was er sprake van uitlokking.
The post “Ik ga je slachten”: milde straf voor bouwvakker die collega te lijf ging met koksmes in Blankenberge appeared first

Lees meer »

Bekijk: Auto rijdt verder op velgen tijdens spectaculaire achtervolging van Noord-Frankrijk tot in Kortrijk

De hele week al worden er beelden van een spectaculaire achtervolging in Heule, een deelgemeente van Kortrijk volop gedeeld op sociale media. De achtervolging zelf dateert al van donderdagnacht 15 februari. Een auto met twee inzittenden was weggevlucht van de politie in Noord-Frankrijk en hield dat vol – zelfs al rijdend op de voorste velgen zonder autobanden – tot ze

Lees meer »

Voorzitter Mathy Van Huylenbrouck: “Rekkem Sport is levendiger dan ooit”

‘Rekkem Sport stopt’ en ‘Rekkem Sport fuseert met RC Lauwe’. Het zijn enkele van de geruchten die de voorbije weken werden uitgestrooid. “Goedkope roddels waar niks van waar is”, reageert voorzitter Mathy Van Huylenbrouck. “Rekkem Sport is levendiger dan ooit. Onze jeugdwerking kende de laatste maanden een geweldige groei.”
The post Voorzitter Mathy Van Huylenbrouck: “Rekkem Sport is levendiger dan

Lees meer »

KIJK. Poetin opvallend mild voor Biden nadat die hem “son of a bitch” noemt: “Gepaste reactie op wat ik al heb gezegd”

Hoewel de Amerikaanse president Joe Biden (81) andermaal van leer heeft getrokken tegen zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin (71), wil die laatste nog altijd dat Biden – en dus niet Trump – herverkozen wordt. Biden noemde Poetin woensdag een “son of a bitch”, maar daar ziet het Russische staatshoofd geen graten in. “Het was een gepaste reactie”, zegt hij. “En

Lees meer »

Club Brugge verliest op eigen veld van Anderlecht

Anderlecht heeft zondag op het veld van Club Brugge de topper van de 27e speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen. Paars-wit haalde het met 1-2 na een laat doelpunt van invaller Nilson Angulo (90.+1). Het is voor Anderlecht de eerste zege in Brugge sinds mei 2018. De Brusselaars lopen als tweede twaalf punten uit op nummer drie Club Brugge.<br

Lees meer »

Natalia reageert op beschuldiging van ontoelaatbaar gedrag op set ‘Back to reality’: “Ik heb het hart op de tong”

“Extreem perfectionistisch” en “ontoelaatbaar divagedrag”: dat zeggen verschillende medewerkers van ‘Back to Reality’ over zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts (43). Aan de onderzoekscel van HLN vertellen ze dat ze niet meer met haar willen samenwerken, wegens haar houding. VTM nam de klachten ernstig en bevestigt dat “dergelijke situaties niet langer kunnen”. Natalia zelf reageert: “Ik heb het hart op de

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Elise Roels combineert rol van sexy stoeipoes in ‘Thuis’ met job in onderwijs: “De les over seksuele voorlichting? Ik zie er tegenop”

‘Thuis’ ging de afgelopen weken over de tongen. Niet in het minst omdat de voorheen brave Emma uit de VRT 1-soap nu als een sexy stoeipoes te zien is. Maar zo verleidelijk ze ’s avonds op televisie is, zo serieus staat Elise Roels overdag als lerares in het middelbaar voor de klas. “Eerlijk gezegd had ik wel wat schrik”, geeft

Lees meer »